Zimske i letnje škole nemačkog jezika bez premca na najvećem popustu ikada

Kurs nemackog jezika za mlade, Berlin Winter College

Nove gimnazijske obaveze i školsko društvo nisu uspeli da potisnu nostalgiju koju polaznica jezičke mreže Nina Stojić kaže da oseća za predivnim letom provedenim u Berlinu. Nina je ove godine dva puta pohađala program active BERLIN – Berlin College, zimi i leti. Kada je prvi put u januaru došla u školu nije ni slutila da će joj biti toliko lako da se uklopi u novu sredinu a tri nedelje u Berlinu su joj prosto proletele. Njena iskustva sa jezičkog školovanja možete pročitati ovde a za Ninu i sve brojnije fanove nemačkog jezika danas donosimo sjajne vesti!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiKao glavni regionalni partner GLS-a, čuvene i verovatno najbolje škole jezika u Evropi, obezbedili smo nesvakidašnju promociju za zimsku i letnju varijantu popularnog Berlin College programa; detalje i cene programa pogledajte ovde ili na linku u nastavku:

Takođe vas sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo o jedinstvenoj pogodnosti da ove zime po istoj ceni individualnog programa boravite u Nemačkoj sa vodičem-pratiocem!

Skola nemackog za mlade tokom zime, Verbalisti1) Promocija za ZIMSKI kamp nemačkog jezika:
(uzrast 15-19 godina, programi traju 2, 3 ili 4 nedelje u periodu od 1. do 29. januara 2017)

  • U dvonedeljnom terminu od 8. do 22. januara 2017. BORAVAK SA VODIČEM-pratiocem po ceni individualnog programa – prijavljivanje je u toku!!!
  • Za upis izvršen do 31. decembra za četvoronedeljni zimski kamp Winter Berlin College  – 200 evra popusta

2) Promocija za LETNJI kamp nemačkog jezika:
(uzrast 16-19 godina, programi traju 2, 3 ili 4 nedelje u periodu od 25. juna do 20. avgusta 2017)

  • Za upis do 31. decembra – 100 evra popusta

Polaznici koji upišu oba programa, u zimskoj i letnjoj varijanti, mogu da ostvare povoljnosti obe promocije plus dodatnih 50 evra popusta, pa tako 4 nedelje školovanja zimi + 2, 3 ili 4 nedelje leti donose ukupan popust od 350 evra za upis do 31. decembra 2016.

NAPOMENA: Sve promocije važe dok se ne popune mesta u smeštaju. Upis je izvršen kada se popuni i potpiše upisna dokumentacija škole i uplati depozit ili celokupan iznos cene koštanja programa. Zimski program sa pratiocem u ponudi je pod uslovom da se prijavi minimum 8 polaznika.

Za detalje, cene i upis kliknite ovde.

Program učenja nemačkog jezika za mlade active BERLIN – Berlin College, u kombinaciji sa brojnim aktivnostima i obilascima Berlina, pruža mogućnost najbržeg jezičkog usavršavanja uz sjajnu zabavu i druženje.

Akreditacije škola za jezicku edukacijuJezička mreža Verbalisti, koja je deo obrazovne grupe Prodirekt, zastupa koledž GLS u jugoistočnoj Evropi dugi niz godina. Škola je akreditovana od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. Čak tri puta proglašena je za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine. GLS je i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading