Vodič za Barselonu i kurseve španskog jezika

Skole spanskog jezika u Spaniji, Verbalisti

Za polaznike jezičke mreže koji se spremaju na jezičko putovanje u Barselonu pripremili smo zajedno sa našom saradnicom Caruhom Spislom video putopis koji će vam pomoći da istražite jedan od najlepših gradova u svetu. Ukoliko poželite da se u potpunosti utopite u špansku kulturu preporučujemo našu partnersku školu Don Kihot (Don Quijote i njihove programe španskog jezika u Barseloni.


Turisticki vodic za jezicko putovanje u BarselonuDon Kihote je renomirana škola španskog jezika sa modernim jezičkim centrima u praktično svim većim gradovima u Španiji. Letnji kamp u Barseloni je 20-ak minuta udaljen od centra grada a nastava se održava u okviru školskog kampusa. Škola za odrasle nalazi se u prostranoj trospratnici i raspolaže sa oko 2500m2 u strogom centru Barselone, na petnaest minuta hoda od Plaza de Catalunya ili Las Ramblas.

Ovde možete pogledati foto galeriju i kako je izgledao letnji kamp u Barseloni prošle godine.

Za ostale atraktivne španske destinacije kliknite na linkove u nastavku:

Ibica, španski jezik (16+ god), INSTITUTO DE IDIOMAS
active IBIZA, španski jezik (18-25 god), INSTITUTO DE IDIOMAS
Madrid, španski jezik (16+ god), DON QUIJOTE
Valensija, španski jezik (16+ god), IH VALENCIA

Preko 7.000 polaznika izabralo je jezičku mrežu za svoje profesionalno usavršavanje u poslednjih 10 godina, krenite i vi sa nama na jedno lepo i jedinstveno jezičko putovanje u Španiju.

Imate komentar ili pitanje?