Popusti za letnje škole nemačkog jezika za mlade

Skole nemackog jezika za decu, Verbalisti

10 godina saradnje sa školom nemačkog jezika GLS

Najmlađi polaznici jezičke mreže svake godine u sve većem broju pohađaju kurseve nemačkog jezika u Berlinu. Berlin je naročito popularna jezička destinacija jer mladima pruža sadržaj i dinamiku vannastavnih aktivnosti kao ni jedan grad u svetu. Pored toga, u tom gradu nalazi se višestruko nagrađivana škola jezika German Language School (GLS) koja po mnogima važi za najbolju ne samo u Nemačkoj već i u čitavoj Evropi.

Jezička mreža Verbalisti je svoju reputaciju u Evropi izgradila zastupanjem vodećih škola i koledža u svetu, pa su tako naši partneri na samom početku poslovanja bili KINGS i ST GILES u Velikoj Britaniji, i GLS u Nemačkoj. U ovoj godini kada obeležavamo važan poslovni jubilej zajedno sa tim školama za polaznike jezičke mreže pripremili smo jedinstvene popuste. Danas objavljujemo promociju za programe za mlade u Berlinu:

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiZa pohađanje bilo koje letnje škole nemačkog jezika navedene u nastavku u trajanju od 2 nedelje jezička mreža odobrava popust od 50 evra, a za jezičko školovanje u trajanju 3 i više nedelja popust je 100 evra.

Promocija važi pod sledećim uslovima:

  • Upis i uplata depozita ili celog iznosa koštanja programa mora biti izvršena do 09. juna 2017.
  • Pod upisom se smatra potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita ili celog iznosa cene školarine
  • Ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktiivno
  • Promocija važi do popunjenosti kapaciteta u smeštaju navedenih GLS letnjih škola jezika

Aktivno, intenzivno i sportski –  mladi verbalisti osvajaju Berlin!

Tokom decenijske saradnje više od 250 naših polaznika uživalo je u učenju nemačkog jezika i sledećim GLS programima:

active BERLIN-Berlin College

Svaki dan nakon nastave prepuštamo se uzbudljivim vannastavnim aktivnostima, a vikende provodimo u „action packed“ izletima. Biciklistička tura kroz grad do mesta nekadašnjeg Berlinskog zida, kupanje u obližnjem jezeru i celodnevna poseta Postdamu samo su neka od poglavlja berlinske priče. Popularnost ovog programa donela je i njegovu zimsku varijantu, a zahvaljujući jezičkoj mreži svim ovogodišnjim putnicima u cenu programa uračunato je i putno–zdravstveno osiguranje.

Berlin Intensive

Tinejdžeri (15-17) koji za kratko vreme žele da što više usavrše nemački prosto obožavaju Berlin Intensive. Program obuhvata veći broj časova u odnosu na standardni kurs (25 nedeljno) a interaktivni pristup radu podstiče kreativnost i čini da jedva čekamo sledeći čas. Slobodno vreme podređeno je upoznavanju berlinskih atrakcija, uživanju i zabavi :).  U časovima druženja ipak se provuče poneki izazov za buduće ukrštanje koplja u znanju nemačkog jezika.

Berlin Water Sports

Mladi od 13 do 17 godina koje krasi sportski duh biraju popularni program Berlin Water Sports. Vreme nakon časova provodimo u aktivnostima u vodi i na vodi :), na plaži, sportskim terenima, ili u slučaju kiše, u modernoj sportskoj hali. Vikendi su rezervisani za ekskurzije i obilaske Berlina. Ipak, nemojte da vas zavara ime ovog programa jer u njemu apsolutno svi uživaju. Sportske aktivnosti možete lako zameniti odmaranjem na peščanoj plaži, vožnjom u čamcu ili čitanjem knjige na klupi kraj jezera. Nemački se uči na času ali i u poslepodnevnim sportskim takmičenjima, na jedrenju ili pak u vožnji kanuom sa drugarima. U večernjim satima uz logorsku vatru ili roštilj prepričavamo najzanimljivije događaje, pogodićete…opet na nemačkom a možda malo provežbamo i engleski 🙂

Upišite se na vreme i  iskoristite pogodnosti promocije koja traje do 09. juna 2017.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?