Popust za kurseve engleskog jezika u Londonu u deceniji saradnje sa jednom od najboljih škola jezika

Popusti za kurseve engleskog u Londonu, Verbalisti

10 godina saradnje sa britanskim koledžom ST GILES

U saradnji sa jednom od najuglednijih škola u svetu, ST GILES, pripremili smo promociju za odrasle polaznike kako bismo obeležili 10 godina zastupanja tog koledža u regionu jugoistočne Evrope. ST GILES i KINGS prve su škole u Velikoj Britaniji sa kojima smo ostvarili partnersku saradnju. S obzirom da su obe škole, sa jezičkim centrima širom Engleske i Sjedinjenih Američkih Država, višestruko nagrađivane i rangirane u samom vrhu u svetu po kvalitetu nastave i brige o studentima, njihova dugogodišnja podrška i poklonjeno poverenje predstavljaju posebno priznanje za jezičku mrežu.

Deceniju saradnje sa školom KINGS proslavljamo specijalnim cenama i dodatnim popustima za letnje škole u Oksfordu (detaljnije ovde) i Bornmutu (detaljnije ovde), dok smo promociju sa koledžom ST GILES rezervisali za naše odrasle polaznike 🙂

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPolaznici jezičke mreže koji budu usavršavali znanje engleskog u periodu od 10. aprila do 25. juna sa boravkom u rezidenciji Somerset Court u Londonu uživaće sledeće popuste:

  • 100 evra za odabrani program učenja engleskog jezika u trajanju od dve nedelje
  • 200 evra za odabrani program učenja engleskog jezika u trajanju od tri i više nedelja


Smestaj Somerset Court u LondonuSomerset Court je moderna studentska rezidencija udaljena 15 minuta hoda od ST GILES škole u centralnom Londonu, odnosno 15 minuta vožnje metroom od škole u Hajgejtu. Poseduje jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilima. Sobe su grupisane u apartmane od po četiri do šest soba; svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Ova rezidencija ima i nekoliko zajedničkih prostorija sa plazma televizorima, kao i prostorije za pranje i sušenje veša. Boravak je na bazi noćenja. Doplata za doručak 26£ nedeljno, a ručak 48£ nedeljno (služe se u restoranu škole St. Giles).

Detalje programa dve ST GILES škole u Londonu koji podrazumeva smeštaj u rezidenciji Somerset Court možete pogledati na sledećim linkovima:

Promocija važi pod sledećim uslovima:

  • Pohađanje programa, odnosno boravak u smeštaju Somerset Court mora se završiti do 25. juna 2016.
  • Pod upisom se smatra potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita ili celog iznosa cene školarine
  • Ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktiivno
  • Promocija važi do popunjenosti kapaciteta u smeštaju Somerset Court

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i učite engleski u jednoj od najboljih škola u svetu po veoma povoljnim cenama.

Save

Imate komentar ili pitanje?