Promocija za letnju “kraljevsku” školu engleskog jezika

tr?ev=6008467554977&cd[value]=0
Popularna letnja skola engleskog jezika za decu, Verbalisti

Ove godine jezička mreža Verbalisti proslavlja jedan važan jubilej:

10 godina saradnje sa britanskom grupacijom KINGS EDUCATION

Koledži Kings u Velikoj Britaniji i SAD važe za najbolje škole jezika u svetu, a saradnja sa njima posebno nam je draga jer je prethodila kreiranju jezičke mreže Verbalisti kao jedinstvene i danas sigurno jedne od najuticajnijih edukativnih mreža u jugoistočnoj Evropi.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiZnačajan jubilej za školu Kings i nas obeležavamo na pravi način; napravili smo poseban program za mlade – letnji kamp 2+2 sa pratiocem u Oksfordu i Bornmutu. Radi se o jedinstvenoj mogućnosti da po promotivnim cenama (pogledajte cenovnik u nastavku) tokom 4 nedelje letnje škole jezika, prvo upoznate fascinantni grad svetske obrazovne elite dok učite engleski u Kings Oxfordu, a zatim da zajedno s pratiocem grupe nastavite do bornmutskih peščanih plaža i u suncem obasjanom Kings kampusu provedete poslednje dve nedelje jezičkog letovanja.

Letnje skole engleskog jezika u Oksfordu i Bornmutu sa jezickom mrezom Verbalisti

2 OKSFORD + 2 BORNMUT = 4 NEDELJE SA PRATIOCEM

Kvalitetno, raznovrsno, uzbudljivo i bezbedno – Oksford i Bornmut

Da bismo izrazili dodatnu zahvalnost za vašu podršku ovaj jedinstveni globetrotting u Engleskoj učinili smo još atraktivnijim velikim popustima za polaznike koji se odmah prijave na program.

BONUS: Prvih sedam polaznika koji se upišu u letnju “kraljevsku” školu ostvaruju i sledeće popuste:

  1. DOBRO: popust od 50£ (oko 70€) za 2 nedelje u Oksfordu (program My OXFORD, 14-18 god) – za detalje kliknite ovde
  1. BOLJE: popust od 75£ (oko 100€) za 2 nedelje u Bornmutu (letnja škola u Bornmutu, 13-18 god) – za detalje kliknite ovde
  1. NAJBOLJE: popust od čak 150£ (oko 200€) za 4 nedelje – 2 u Oxfordu plus 2 u Bornmutu (4 nedelje letnje škole u Oksfordu i Bornmutu sa punim pansionom, uslugom pratioca grupe i uključenim aerodromskim trasferima u Engleskoj u ovoj varijanti košta samo 2.730£)

Promotivne cene iskazane u cenovniku/tabeli umanjuju se za gore navedene popuste pod sledećim uslovima:

  • Bonus popust važi samo za upis prvih sedam polaznika
  • Pod upisom se smatra potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita ili celog iznosa cene školarine, kao i celokupnog iznosa cene koštanja grupnog putovanja
  • Ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktivno

PROMOTIVNE CENE ZA LETNJE ŠKOLE SA PRATNJOM U OKSFORDU I BORNMUTU

Cene letnje skole engleskog jezika u Oksfordu i Bornmutu sa pratiocem grupe, 2016, Verbalisti
Napomena: cene uključuju aerodromske transfere i školski prevoz od Oksforda do Bornmuta

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

U svojoj devetoj godini postojanja društvena mreža Verbalisti posluje kao vodeća jezička obrazovna grupa u jugoistočnoj Evropi. Ono po čemu smo prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva najboljih koledža i univerziteta u svetu. Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu (a ne turističkom agencijom). U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da sa jezičkom mrežom ostvarite i dodatne popuste.

Zašto treba izabrati KINGS EDUCATION

Kings Education osnovan je 1980. godine i spada među najstarije škole jezika u Engleskoj. Već na samom početku dobio je akreditaciju Britanskog saveta što je svojevrsna garancija njegovog kvaliteta. Prvi centri otvoreni su u Londonu, Oksfordu i Bornmutu, da bi odmah zatim usledila i promocija jezičkih kampova za najmlađe u Čeltenamu, Batu, Pengbornu i Moreton Holu kraj Mančestera. Ugled te škole širi se 2009. godine preko okeana otvaranjem modernih jezičkih centara u Americi – prvo u Los Anđelesu, a potom i u Bostonu i Njujorku.

Kings je i zvaničan centar za IELTS testiranje još od 1996. godine i u njegove tri škole u Oksfordu godišnje se testira više od 3.500 kandidata, po čemu je Kings Oxford jedan od najvećih centara za IELTS testiranje u Velikoj Britaniji. Svi profesori su univerzitetski obrazovani, sertifikovani IELTS ispitivači sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu (CELTA, DELTA).

Pored letnjih škola za mlade, ovde možete pronaći jezičke programe koležda Kings za odrasle i poslovnu primenu.

Imate pitanje u vezi sa letnjom školom jezika u Bornmutu i/ili Oksfordu? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Imate komentar ili pitanje?