Kako izgleda politička nekorektnost dvoje verbalista, Ivana Tomića i Mariane Aranđelović, na Dan zaljubljenih

U Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić se u subotu 13. februara od 20:30 izvodi kontroverzni stendap šou Mariane Aranđelović i Ivana Tomića. Ovo dvoje komičara obećavaju političku nekorektnost i neposlušnost na Dan zaljubljenih i sve to začinjeno romantikom…drugim rečima, oni žele da nešto što je apsolutno nespojivo prikažu kao spojivo…baš nas interesuje kako će to da urade?!!?

Standup komedija za Dan zaljubljenih, Verbalisti_
Mariana Aranđelović je diplomirana glumica sa velikim iskustvom u pozoristu, filmu, radiju, televiziju i stendap komediji. Teme njenog šoua, “Stand up No 1” su televizija, posebno rialiti program, moda i muško-ženski odnosi. Jedna je od najboljih stendap komičarki u regionu, što je potvrđeno na njenim mnogobrojnim nastupima u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji i drugde.
_
Ivan Tomić, omiljeni verbalista i poznati glumac i voditelj, od pre tri godine nastupa sa “Čiča Tomićevom kolibom” u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji, Švajcarskoj, Engleskoj i Hrvatskoj. U svom nastupu Ivan se iznova pita: Šta je zajedničko sinhronizovanju crtaća i Haškom tribunalu? Kakva je veza između pobednika na Matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma? Može li se srpska narodna pesma prepevati na engleski? Odgovor na poslednje pitanje otkrivamo ovde a za ostala pitanja i goruće teme današnjice iz ugla dva vodeća stand-up komičara preporučujemo dolazak u Vuk u subotu u 20:30 gde će vas uigrani dvojac domaće stand up scene zabaviti duhovitim pristupom romantičnim i ne-tako-romantičnim pitanjima 🙂
_
U nastavku donosimo video koji delimično opisuje muke kroz koje prolaze komiĆari koji se pripremaju za nastup. Preispituju se, iščekuju, strepe, ne mogu da uživaju u lepom danu:
_

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading