Kako izgleda politička nekorektnost dvoje verbalista, Ivana Tomića i Mariane Aranđelović, na Dan zaljubljenih

U Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić se u subotu 13. februara od 20:30 izvodi kontroverzni stendap šou Mariane Aranđelović i Ivana Tomića. Ovo dvoje komičara obećavaju političku nekorektnost i neposlušnost na Dan zaljubljenih i sve to začinjeno romantikom…drugim rečima, oni žele da nešto što je apsolutno nespojivo prikažu kao spojivo…baš nas interesuje kako će to da urade?!!?

Standup komedija za Dan zaljubljenih, Verbalisti_
Mariana Aranđelović je diplomirana glumica sa velikim iskustvom u pozoristu, filmu, radiju, televiziju i stendap komediji. Teme njenog šoua, “Stand up No 1” su televizija, posebno rialiti program, moda i muško-ženski odnosi. Jedna je od najboljih stendap komičarki u regionu, što je potvrđeno na njenim mnogobrojnim nastupima u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji i drugde.
_
Ivan Tomić, omiljeni verbalista i poznati glumac i voditelj, od pre tri godine nastupa sa “Čiča Tomićevom kolibom” u Beogradu, po Srbiji, Sloveniji, Švajcarskoj, Engleskoj i Hrvatskoj. U svom nastupu Ivan se iznova pita: Šta je zajedničko sinhronizovanju crtaća i Haškom tribunalu? Kakva je veza između pobednika na Matematičkoj olimpijadi i ražnjeva od prohroma? Može li se srpska narodna pesma prepevati na engleski? Odgovor na poslednje pitanje otkrivamo ovde a za ostala pitanja i goruće teme današnjice iz ugla dva vodeća stand-up komičara preporučujemo dolazak u Vuk u subotu u 20:30 gde će vas uigrani dvojac domaće stand up scene zabaviti duhovitim pristupom romantičnim i ne-tako-romantičnim pitanjima 🙂
_
U nastavku donosimo video koji delimično opisuje muke kroz koje prolaze komiĆari koji se pripremaju za nastup. Preispituju se, iščekuju, strepe, ne mogu da uživaju u lepom danu:
_

Imate komentar ili pitanje?