Roboseksualnost kao parodija na film Ratovi zvezda itekako se isplatila magazinu GQ

GQ magazinPoznati časopis za muškarce i džentlmene GQ zapao je u nevolju i nemilost najvatrenijih Star Wars fanova kada je nedavno na naslovnoj strani objavio razgolićenu glumicu i komičarku Amy Schumer u krevetu sa najpoznatijim robotima na svetu.

Star Wars - Budjenje sile posterDisney i Lucasfilm, vlasnici jedne od najčuvenijih franšiza “Ratovi zvezda”, odmah su reagovali i na svom Twitter nalogu i društvenim mrežama objavili da ni na koji način nisu učestvovali u objavljivanju fotografija i da se oštro protive ovakvom potezu magazina GQ. Međutim, po reakcijama korisnika internet medija, izgleda da je mnogo više onih kojima se “roboseksualnost” glumice Amy Schumer svidela. GQ zadovoljno trlja ruke i uživa u skoku tiraža i besplatnom PR-u zahvaljujući prašini koja se digla zbog ove i drugih slika koje možete videti ovde.

Zanimljivo je istaći da prema američkom zakonu, GQ nije imao obavezu da traži odobrenje od Dizni studija za objavu takvih fotografija sve dok se one jasno koriste u svrhu parodije.

Studio Lucasfilm, odnedavno deo Diznija, i reditelj vizionar Džej Džej Abrams udružili su snage da bi nas vratili u daleku galaksiju. “Star Wars” uskoro stiže na veliki ekran sa filmom „Star Wars – Buđenje sile“, a premijera sedmog nastavka zakazana je u ponoć i jedan minut u noći između 16. i 17. decembra. Pogledajte trejler u nastavku:

Izvor: Verbalisti

Imate komentar ili pitanje?