Zimski kurs nemačkog jezika za mlade u Berlinu

Januar u Berlinu! Provedi deo zime u Berlinu dok učiš nemački u najboljem kampusu u Nemačkoj koji je smešten u Kastanienallee (casting ally) – kraj Berlina čuven po snimanju filmskih scena, brojnim kafićima, restoranima i dizajnerskim radnjama.

Zbog velike popularnosti letnjeg programa active BERLIN – Berlin College, jezička mreža Verbalisti s velikim zadovoljstvom saopštava da je u saradnji sa GLS, vodećom školom jezika u Nemačkoj, uvela program Winter Berlin College. Radi se o zimskoj varijanti najtraženijeg programa učenja nemačkog jezika active BERLIN – Berlin College, koji u kombinaciji sa brojnim aktivnostima i obilascima Berlina, pruža mladima mogućnost najbržeg jezičkog usavršavanja uz sjajnu zabavu i druženje.

Kursevi jezika promocijaZa izvršen upis i uplatu cene koštanja programa do 16. decembra odobrava se popust od 100 evra. Od ove godine jezička mreža obezbedila je još jednu pogodnost za svoje polaznike – putno/zdravstveno osiguranje uračunato je u cenu programa.

Za detalje i cene programa kliknite ovde ili na link u nastavku:

Winter Berlin College važne napomene:

  • Samo u zimskom terminu omogućen je upis i polaznicima uzrasta 15 godina
  • Individualni polasci su 3, 10 i 17. januara, a broj mesta je ograničen, zato požurite i prijavite se ovde.

Otvoren je upis i za letnju sezonu: Zakasnele prijave pojedinih polaznika jezičke mreže ranijih godina dovele su do toga da nije bilo moguće pronaći slobodno mesto na programu u letnjoj sezoni. Zato smo u dogovoru sa koledžom GLS već od 1. septembra ove godine otvorili upis i za letnje termine u 2016. godini.

Jezička mreža Verbalisti, koja je deo obrazovne grupe Prodirekt, zastupa koledž GLS u jugoistočnoj Evropi dugi niz godina. Škola je akreditovana od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. Čak tri puta proglašena je za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine – 2008, 2010. i 2012. godine. GLS je i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus površine 9.000 kvadratnih metara.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading