Platinum poslovni kursevi engleskog jezika u Engleskoj i Americi

Za poslovne ljude visokih kriterijuma razvijeni su posebni kursevi poslovne komunikacije – platinum programi, koji vam omogućavaju da postignete maksimalne rezultate u kratkom vremenskom periodu. Polaznici platinum programa koriste učionice koje se nalaze u posebnom delu zgrade, odvojene od ostalih polaznika. Opremljene su luksuznim nameštajem i najsavremenijim učilima, poput belih interaktivnih tabli, projektora, kompjutera, TV i DVD uređaja.

Kursevi Verbalista za poslovni engleski - zgrada koledža St. Giles u centralnom Londonu
Koledž St Giles u centralnom Londonu

Jezička mreža Verbalisti zastupa u jugoistočnoj Evropi koledž Sent Džajls (St Giles College), vodeću školu engleskog jezika u svetu a u domenu jezičkih programa za menadžere možda i najbolju. Koledž poseduje brojne centre u svetu, međutim ovde izdvajamo dva posebno prilagođena za potrebe visoko rukovodećih kadrova i profesionalaca.

U Londonu koledž se nalazi u elegantnom džordžijanskom zdanju u Blumzberiju, akademskom i prestižnom delu tog grada. Od Britanskog muzeja udaljen je samo 5 minuta hoda, a desetak minuta ga deli od čuvenih trgovačkih ulica Oksford i Bond. Upis je tokom cele godine a detalje i cene platinum programa u Londonu pogledajte ovde ili na linku u nastavku:

Njujork je idealna lokacija za jezičko i profesionalno usavršavanje i škola St. Giles smeštena je i u tom gradu u njegovom najelitnijem delu. Programe pohađate u srcu Menhetna, na prestižnoj Petoj aveniji, pored Empajer stejt bildinga koji je najviši neboder u Njujorku i jedna od najposećenijih znamenitosti u svetu. Saznajte više o platinum programu u Njujorku ovde ili na:

O jezičkoj mreži Verbalisti

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC koja je predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni zastupnik američkih i evropskih koledža i škola. Partneri Verbalista u svetu su renomirane jezičke institucije sa dugogodišnjim iskustvom i akreditacijama Britanskog saveta i English UK. Firma PRODIREKT akreditovana je za organizaciju jezičke edukacije, upisa na univerzitete i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima, univerzitetima i jezičkim školama širom sveta.

Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading