Platinum poslovni kursevi engleskog jezika u Engleskoj i Americi

Za poslovne ljude visokih kriterijuma razvijeni su posebni kursevi poslovne komunikacije – platinum programi, koji vam omogućavaju da postignete maksimalne rezultate u kratkom vremenskom periodu. Polaznici platinum programa koriste učionice koje se nalaze u posebnom delu zgrade, odvojene od ostalih polaznika. Opremljene su luksuznim nameštajem i najsavremenijim učilima, poput belih interaktivnih tabli, projektora, kompjutera, TV i DVD uređaja.

Kursevi Verbalista za poslovni engleski - zgrada koledža St. Giles u centralnom Londonu
Koledž St Giles u centralnom Londonu

Jezička mreža Verbalisti zastupa u jugoistočnoj Evropi koledž Sent Džajls (St Giles College), vodeću školu engleskog jezika u svetu a u domenu jezičkih programa za menadžere možda i najbolju. Koledž poseduje brojne centre u svetu, međutim ovde izdvajamo dva posebno prilagođena za potrebe visoko rukovodećih kadrova i profesionalaca.

U Londonu koledž se nalazi u elegantnom džordžijanskom zdanju u Blumzberiju, akademskom i prestižnom delu tog grada. Od Britanskog muzeja udaljen je samo 5 minuta hoda, a desetak minuta ga deli od čuvenih trgovačkih ulica Oksford i Bond. Upis je tokom cele godine a detalje i cene platinum programa u Londonu pogledajte ovde ili na linku u nastavku:

Njujork je idealna lokacija za jezičko i profesionalno usavršavanje i škola St. Giles smeštena je i u tom gradu u njegovom najelitnijem delu. Programe pohađate u srcu Menhetna, na prestižnoj Petoj aveniji, pored Empajer stejt bildinga koji je najviši neboder u Njujorku i jedna od najposećenijih znamenitosti u svetu. Saznajte više o platinum programu u Njujorku ovde ili na:

O jezičkoj mreži Verbalisti

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC koja je predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni zastupnik američkih i evropskih koledža i škola. Partneri Verbalista u svetu su renomirane jezičke institucije sa dugogodišnjim iskustvom i akreditacijama Britanskog saveta i English UK. Firma PRODIREKT akreditovana je za organizaciju jezičke edukacije, upisa na univerzitete i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima, univerzitetima i jezičkim školama širom sveta.

Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Imate komentar ili pitanje?