Engleski jezik u Americi – program active MIAMI

Engleski jezik u Americi - program active MIAMI, polaznici jezičke mreže Verbalisti

Engleski jezik u Americi – program active MIAMI (16-19 god) sa izletom u Orlando

Topla klima, peščane plaže, sportovi na vodi i pesku i prirodna čuda nacionalnog parka Everglades čine Majami jednom od najboljih destinacija za aktivno učenje engleskog jezika. Vaše letovanje će ove godine biti puno akcije jer smo pripremili i jedan specijalni bonus – u okviru dvonedeljnog programa active MIAMI vodimo vas na FunTASTIČAN dvodnevni izlet u Orlando; spremite se nezaboravan provod u čuvenim tematskim parkovima Universal Studios i Islands of Adventure 🙂


Popularni individualni active programi jezičke mreže Verbalisti u Majamiju, Njujorku, Berlinu, na Ibici i Malti kreirani su tako da polaznicima uzrasta 16 i više godina pruže idealnu kombinaciju kvalitetne nastave i odlične zabave ispunjene raznovrsnim aktivnostima.

Škola

Skup zgrada kompleksa Kompleks The Four Ambassadors, Majami, Florida
Škola se nalazi na prestižnoj lokaciji i zauzima 18. sprat rezidencije The Four Ambassadors

Jezička mreža Verbalisti u jugoistočnoj Evropi zastupa Akademiju OHLA (Open Hearts Language Academy), vodeću i jednu od najvećih škola u Majamiju, koja više od 16 godina nudi polaznicima iz celog sveta priliku da usavrše engleski jezik i saznaju više o američkoj istoriji i kulturi.

Taj internacionalni koledž akreditovan je od strane CEA (The Comission on English Language Accreditation), proglašen je tri puta za najbolju školu u Majamiju i dobitnik je praktično svih značajnih priznanja u domenu jezičke edukacije.

Kampus OHLA Brickell u Majamiju nalazi se u srcu tog grada u finansijskoj četvrti i prestižnom kompleksu The Four Ambassadors, smeštenom nedaleko od avenije Brickell, koja se popularno zove i Wall Street Majamija. Adresa: 825 Brickell Bay Drive, 18th Floor, Miami, Florida 33131, kliknite ovde za mapu i lokaciju kampusa.

Zajednicke prostorije skole OHLA u Majamiju

Škola zauzima ceo 18 sprat poslovne zgrade, tako da studenti imaju priliku da uživaju u fantastičnom pogledu na okean, s jedne strane, i na grad, s druge strane zgrade.

Sve učionice, njih 21, savremeno su opremljene i poseduju interaktivne bele table, audio, video i DVD nastavna sredstva. Na raspolaganju su i tri kompjuterske laboratorije sa 40 računara i besplatnim WiFi pristupom.

U istoj zgradi gde i škola nalazi se rekreativni kompleks sa dva bazena, teretanom i džakuzijem koji polaznici mogu besplatno da koriste.

Nastava

Polaznici jezicke mreze u skoli OHLA, Miami

Program active MIAMI traje dve ili tri nedelje.

Nastava je organizovana na Brickell kampusu, a jedan čas traje 50 minuta. Grupe u proseku imaju 10 studenata, maksimalan broj studenata u grupi je 15.

Tokom programa razvija se svih pet veština poznavanja engleskog jezika: čitanje, pisanje, slušanje, razgovor i gramatika.

Vannastavne aktivnosti

Plaze u Majamiju

active programi jezičke mreže Verbalisti veoma su popularni zbog svog bogatog sadržaja. Atraktivne vannastavne aktivnosti odabrali smo pažljivo kako bismo polaznicima pružili idealnu kombinaciju učenja jezika i aktivnog odmora.

Aktivnosti pomažu efikasnijem usvajanju naučenog gradiva tokom nastave jer se engleski odmah koristi u stvarnim životnim situacijama, a važne su i za sklapanje dragocenih prijateljstava tokom školovanja 🙂

U Majamiju nas tokom prepodneva i vikendom čekaju brojne sportske aktivnosti, obilasci grada, edukativni i zabavni sadržajii, kao i poseta jednom od najneobičnijih nacionalnih parkova u SAD – Everglades.

Program engleskog jezika active MIAMI, na plazi

Gledaćemo filmove u zabavnom centru Cocowalk, a pripremite se i za bliske susrete sa neobičnim životinjama u zoološkom vrtu i u neverovatnom Seaquarium-u. Ipak, hit aktivnost programa active MIAMI je vikend u Orlandu!

VAŽNO: Sve aktivnosti i izleti izvode se pod nadzorom i podrškom osoblja škole.

Vikend u Orlandu

U okviru programa aktivnosti u cenu je uključena i dvodnevna ekskurzija u Orlando i poseta jednim od najboljih i najvećih tematskih parkova na svetu – Universal Studios i Islands of Adventure. Od Majamija do Orlanda putuje se 4 sata autobusom. Polaznici dobijaju vaučere za kupovinu ručka u zabavnim parkovima.

Vikend u Orlandu i poseta zabavnom parku Islands of Adventure
Vikend u Orlandu i poseta zabavnom parku Islands of Adventure

U subotu rano ujutru krećemo iz Majamija i naša prva stanica su „avanturistička ostrva“ (Islands of Adventure). Ovde nas iza svakog ugla vrebaju razna uzbuđenja dok ponovo proživljavamo svoje omiljene bajke, mitove, crtane filmove i strip heroje.

Pridružite se borbi između dobra i zla na ostrvu Marvel Super Hero, nađite se oči u oči sa dinosaurusima iz doba Jure, prođite kroz „vremensku kapuslu“ i osetite duh prošlih vremena na Izgubljenom kontinentu. Posebnu pažnju privlači park pod nazivom Diagon Alley posvećen Hariju Poteru koji oduševljava ljubitelje ovog romana i filma jer nudi jedinstvene sadržaje i avanture na ovu temu.

Nedelja je rezervisana za Universal Studios, akciju od početka do kraja posete. Spajdermen nas vodi do vozića i stavlja nam 3D naočare kako bismo bar na kratko osetili sa kojim iskušenjima se on suočava, kako ih prevazilazi i iznova postaje naš omiljeni junak. Specijalni efekti su toliko verodostojni da ćemo poželeti da Spajdermen glavom i bradom dođe i „spasi nas“. Izlazimo iz vozića sa hrabrim osmehom i ubeđenjem da ćemo spašavanje sveta ipak prepustiti Spajdermenu lično 🙂

Universal Studios trip, Verbalisti

Početni adrenalin se smiruje i opuštamo se uz Homera Simpsona i stanovnike Springfilda, a ponosni smo i na Šreka što poput pravog viteza uvek pomaže princezi Fioni.

Nakon spasavanja planete i prijateljske kafe sa Homerom, red je da pozdravimo i Sundjer Boba koji pravi roštilj na dnu mora, a to je ipak za svako poštovanje 🙂

U večernjim satima stižemo nazad u Majami puni pozitivne energije i divnih utisaka i jedva čekamo da se čujemo sa svojim prijateljima u Srbiji i prepričamo im ovo nezaboravno iskustvo.

Program Highlights

Aktivnosti i eksurzije koje su uključene u cenu:

Krstarenje brodom i kupanje, program active MIAMI 2014, Verbalisti

Prva nedelja

 • Obilazak Majamija otvorenim turističkim autobusom
 • Poseta tržnom i zabavnom centru Cocowalk
 • Art Deco District i South Beach
 • Sawgrass Mills trgovinski centar
 • Miami Metro Zoo
 • Sportovi
 • Windwood Design District
 • Poseta Orlandu i uživanje u Islands of Adventure i Universal Studios
Polaznici programa active Miami i letnje skole engleskog jezika, Verbalisti

Druga nedelja

 • Miami Seaquarium
 • Klizanje na ledu
 • Vožnja brodom
 • Lincoln Rd i Holocaust muzeji
 • Sportovi na plaži
 • Bioskop na otvorenom
 • Everglades i Alligator Alley
 • West Palm plaža
 • Akvapark (Rapid Water Park)

Sve aktivnosti sprovode se pod nadzorom stručnog osoblja škole.

‼️Kako izgleda okvirni raspored časova, aktivnosti i izleta pogledajte ovde.

Smeštaj i ishrana

Coral Gables rezidencija

Coral Gables rezidencija nalazi se na 15ak minuta prevozom od škole. Polaznici su smešteni u studio apartmanima u dvokrevetnim sobama sa kupatilom. Svaki apartman ima dve sobe, potpuno opremljenu kuhinju, besplatan internet pristup i kablovsku televiziju, a na raspolaganju je i zajednička perionica sa mašinama za pranje i sušenje veša. Čišćenje se obavlja dva puta nedeljno, dok se posteljina i peškiri menjaju jednom nedeljno. Rezidencija je pod celodnevnim nadzorom. Smeštaj je na bazi punog pansiona; lagan doručak u rezidenciji, ručak organizuje škola, a za večeru se koriste vaučeri za obrok (vrednost 18$) u jednom od restorana u centru Mary Brickell Village koji se nalazi nadomak rezidencije.

Soba u rezidenciji Coral Gables

Tokom dvodnevne ekskurzije u Orlando polaznici za ručak dobijaju vaučere koje koriste za kupovinu obroka u zabavnim parkovima.

Jutarnji prevoz od smeštaja do škole je obezbeđen i uključen u cenu.

Adresa rezidencije Coral Gables: 3640 Coral Way, Miami, FL 33145

Cenovnik i datumi programa

Program active MIAMI izvodi se individualno (bez pratioca grupe), traje dve ili tri nedelje i pohađa se u sledećem terminu:

 • 3. jul – 16. jul (dve nedelje)
 • 3. jul – 23. jul (tri nedelje)
 • 24. jul – 06. avgust (dve nedelje)
 • 24. jul – 13. avgust (tri nedelje)

Dolazak u smeštaj je nedeljom i odlazak iz smeštaja subotom.

2022 CENE, ENGLESKI JEZIK U AMERICI – PROGRAM active MIAMI
(UZRAST OD 16 DO 19 GODINA BEZ PRATIOCA GRUPE)

Cene za letnju školu engleskog u Majamiju - program active MIAMI, Verbalisti
Kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Usluga pratioca grupe (za grupno putovanje), kurs engleskog jezika, pun program vannastavnih aktivnosti, ekskurzije, vikend u Orlandu, povratni aerodromski transfer kao i prevoz na i sa aktivnosti, smeštaj na bazi punog pansiona, 24-satni nadzor i podrška osoblja škole, administrativni troškovi upisa od $120 koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu. Napomena: aerodromski transferi uključeni su u cenu samo ako polaznik kupuje avio kartu preko ovlašćenje agencije kompanije PRODIREKT LLC.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od 80$, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, putno osiguranje i troškovi pribavljanja vize.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

 • studentkinje jezicke mreze verbalisti na plazi u majamiju
 • vannastavne aktivnosti program active miami verbalisti
 • voznja brodom miami verbalisti
 • verbalisti u majamiju
 • majami 2014 na plazi verbalisti
 • everglades tour
 • south beach majami verbalisti
 • skole jezika u americi vannastavne aktivnosti u majamiju americki fudbal i miami dolphins utakmica verbalisti
 • na kosarkaskoj utakmici miami heata verbalisti
 • zurka program active active miami
 • miami 2014 verbalisti
 • majami 2014 verbalisti
 • kraj programa i dodela sertifikata skola engleskog u majamiju verbalisti
 • dodela sertifikata o zavrsenom programu engleskog jezika skola engleskog u majamiju verbalisti1
 • Lokacija skole engleskog jezika OHLA u Majamiju, Verbalisti
 • skola engleskog jezika ohla 1 miami
 • skola engleskog jezika ohla 5 miami
 • skola engleskog jezika ohla 2 miami
 • skola jezika ohla miami bazen
 • skola jezika ohla miami jacuzzi
 • skola jezika ohla miami rekreativni centar

Ovako nam je bilo prošle godine! 🙂

Upoznajte se sa školom OHLA i programom active MIAMI

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom active MIAMI? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?