Provedite Uskršnje praznike u Beču i učite nemački jezik, praznični popust od čak 100 evra

Uskrsnji praznici u Austriji, Verbalisti

Da li ste ikada bili u Beču za vreme proleća? Proleće je jedan od najlepših perioda za boravak u Beču koji je nedavno sedmi put proglašen za najpoželjniji grad za život.

Da bi ovu sliku učinili još lepšom, jezička mreža svojim polaznicima za Uskršnje praznike odobrava 100 evra popusta za upis bilo kog standardnog ili intenzivnog kursa nemačkog jezika koji traje najmanje 2 nedelje. Promocija važi za sledeće datume početka kursa: 20.mart/27.mart/3.april/10.april/18.april.

Detalje i cene programa, kao i foto galeriju i video priloge koje smo napravili o školi nemačkog u Beču možete pregledati ovde ili klikom na link u nastavku:

Iskoristite ovu priliku da za vreme Uskršnjih praznika posetite jedan od najlepših gradova na svetu, usavršite svoj nemački i upoznate nove prijatelje u vodećoj školi jezika u Beču 🙂

Pogledajte ostale popularne programe jezičke mreže Verbalisti ovde. Upišite se na jedan od naših programa i proverite zašto smo najbrže rastuća edukativna društvena mreža u jugoistočnoj Evropi.

Save

Save

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading