Da li je ovo najskuplja reklama na svetu? Bred Pit, Robert De Niro i Leonardo Dikaprio po prvi put zajedno!

Reklama Audicija sa Robert De Nirom i Leonardom Dikapriom

Kada pomislimo na filmski “dream team” onda je to definitivno ovaj – Bred Pit, Robert De Niro i Leonardo Dikaprio. Nažalost, oni neće glumiti zajedno u filmskom ostvarenju, ali će se pojaviti u reklami za lanac kazina koju će režirati niko drugi do Martin Skorseze.

De Niro and DiCaprio u reklami The AuditionAustralijski milijarder James Packer angažovao je Leonarda Dikapria i Roberta De Nira da glume u prvom oglasu za njegov Manila casino na Filipinima. Reklama Audicija (The Audition) u obliku trejlera za film koštala je preko 70 miliona dolara, a Caprio, De Niro i Bred Pit dobili su navodno svaki po 13 miliona dolara. Spot je režirao Martin Scorsese, koji i sam glumi u njemu. Skorseze je sa Dikapriom snimio pet filmova, sa De Nirom osam, a sa Pitom … reklamu koja će uskoro biti objavljena.

Dva verzije ove reklame, koje su u sredu procurele na YouTubeu, odmah su postale veoma popularne ali su zbog neovlašćenog prikazivanja ubrzo munjevito skinute sa svih YouTube naloga, čak i sa onih u vlasništvu vodećih medijskih kuća (što nije uobičajena praksa kad su reklame u pitanju). Pretpostavlja se da oglašivač nikako nije želeo da se taj kratak film vidi pre njegove premijere planirane za leto i zvaničnog otvaranja kazina.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading