Da li je ovo najskuplja reklama na svetu? Bred Pit, Robert De Niro i Leonardo Dikaprio po prvi put zajedno!

Reklama Audicija sa Robert De Nirom i Leonardom Dikapriom

Kada pomislimo na filmski “dream team” onda je to definitivno ovaj – Bred Pit, Robert De Niro i Leonardo Dikaprio. Nažalost, oni neće glumiti zajedno u filmskom ostvarenju, ali će se pojaviti u reklami za lanac kazina koju će režirati niko drugi do Martin Skorseze.

De Niro and DiCaprio u reklami The AuditionAustralijski milijarder James Packer angažovao je Leonarda Dikapria i Roberta De Nira da glume u prvom oglasu za njegov Manila casino na Filipinima. Reklama Audicija (The Audition) u obliku trejlera za film koštala je preko 70 miliona dolara, a Caprio, De Niro i Bred Pit dobili su navodno svaki po 13 miliona dolara. Spot je režirao Martin Scorsese, koji i sam glumi u njemu. Skorseze je sa Dikapriom snimio pet filmova, sa De Nirom osam, a sa Pitom … reklamu koja će uskoro biti objavljena.

Dva verzije ove reklame, koje su u sredu procurele na YouTubeu, odmah su postale veoma popularne ali su zbog neovlašćenog prikazivanja ubrzo munjevito skinute sa svih YouTube naloga, čak i sa onih u vlasništvu vodećih medijskih kuća (što nije uobičajena praksa kad su reklame u pitanju). Pretpostavlja se da oglašivač nikako nije želeo da se taj kratak film vidi pre njegove premijere planirane za leto i zvaničnog otvaranja kazina.

Imate komentar ili pitanje?