Škola fudbala Manchester United (promocija)

Soccer and language camp Manchester United, VerbalistiU sportskom kampu Manchester United dobijate sve ono što jedan od najpoznatijih svetskih brendova može da pruži: treninzi sa prvoklasnim trenerima priznatim od UEFA, školu jezika i nastavni program ugledne izdavačke kuće Oxford University Press, organizovane obilaske Londona i posete legendarnim stadionima Old Trafford i Wembley.

PROMOCIJA ZA PROLEĆNI KAMP: Upiši se do 1. februara i Mančester junajted ćete odvesti na utakmicu Premijer lige i pokloniti originalnu jaknu “crvenih prvotimaca” vrednu £50!

Prolećna škola fudbala održava se od 29. marta do 11. aprila. Upiši se ovde do 1. februara 2015. i na poklon dobijaš:

1. besplatan, organizovan odlazak na meč engleske Premijer lige

Watch Manchester United play at Old Trafford in the Premier League

2. jaknu Mančester junajteda vrednu £50

Fudbalski kamp Manchester United promocija, VerbalistiDa li bi želeo da zaviriš u svlačionice „crvenih“, upoznaš Runija, DiMariju ili Persija i gledaš fudbalski meč Manchester United – Aston Villa? Klikni ovde i upiši se na dvonedeljni prolećni kamp koji počinje 29. marta 2015.

Brosura jezicke mreze Verbalisti za fudbalski i jezicki kamp Manchester United
Kliknite na sličicu da preuzmete brošuru za prolećni kamp

Ne propusti šansu da doživiš nešto što ćeš pamtiti celog života. Broj mesta je ograničen za prolećni i letnje kampove, zato ako si u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj ili Makedoniji, prijavi se ovde odmah i LEARN TO PLAY THE UNITED WAY!

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik popularne jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajted u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading