Kurs engleskog i putovanje u London, My LONDON

Spojite lepo i korisno i usavršite znanje engleskog dok upoznajete nove prijatelje, zabavljate se i istražujete London 🙂

Letnja skola jezika u Londonu, VerbalistiJezičko putovanje My LONDON dugi niz godina donosi vesele i uzbudljive trenutke našim polaznicima iz zemalja regiona. Jezička mreža Verbalisti je pre sedam godina koncipirala ovaj program i svake godine ga izvodi sa sigurno jednom od najboljih škola u Velikoj Britaniji, čuvenim koledžom St. Giles, koji poseduje dve škole u Londonu i brojne druge jezičke centre u Engleskoj i Americi.

Tokom prepodneva, od ponedeljka do petka, polaznici u pratnji iskusnog vodiča kreću u osvajanje britanske prestonice. Svaka od tih poludnevnih ekskurzija približiće vam neku od londonskih znamenitosti – od otmene Bakingemske palate i veličanstvene Sent Pols katedrale do uskih uličica kineske četvrti u Sohou. Poslepodneva su posvećena učenju: polaznici pohađaju nastavu u jednom od dva koledža Sent Džajls u Londonu. Na kraju dvonedeljnog programa s pravom ćete moći da nazovete London svojim.

Za detalje programa, cene i upis kliknite ovde ili na link u nastavku:

Upis za grupne polaske u 2015. godini odavno je u toku. Broj mesta je ograničen, a to se posebno odnosi na popularnu opciju smeštaja u rezidenciji Chester House; blagovremenom prijavom nećete samo obezbediti mesto na programu, već ćete uštedeti i na troškovima prevoza.

Proverite zašto je My LONDON najtraženiji program u regionu; krenite s nama na jedno nezaboravno jezičko putovanje.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading