Elena Risteska i Verbalisti, ljubav na prvi pogled

Elena Risteska i jezicka mreza Verbalisti

Jezička mreža Verbalisti
Intervju s popularnom makedonskom pevačicom Elenom Risteskom
Kancelarija kompanije PRODIREKT u Skoplju, septembar 2011.
_

_

Elena je zaljubljena u italijanski pa smo je zamolili da za jezičku mrežu otpeva nešto na italijanskom jeziku…poslušajte:

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji s tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Jezička mreža Verbalisti broji preko 100.000 članova na Facebooku i najveća je društvena jezička mreža u jugoistočnoj Evropi. Kliknite ovde i pridružite nam se.

JEZIČKA PUTOVANJA I KURSEVI JEZIKA – za jezičke programe za sve uzraste i namene kliknite ovde

PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je još 2009. godine dobila međunarodnu akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Budite i vi jedan od 7.000+ zadovoljnih polaznika jezičke mreže 🙂

Imate komentar ili pitanje?