Pobednici ovogodišnjeg svetskog finala u fudbalskim veštinama prestižne škole fudbala Mančester junajteda

Polaznik jezičke mreže Verbalisti Jovan Jovanović pohađao je kamp u julu i osvojio nagradu “Man of the match” uz posebno priznanje za zalaganje i poboljšanje koje je ostvario u učenju engleskog jezika.

Pohvaljeni su i Luka Iričanin, Matija Bećirović, Bogdan Rapajić, Dimitar Nikolovski, dok je devetogodišnji Stevan Cvetković kao jedan od najmlađih na kampu pobrao sve simpatije drugara i trenera.

World Skills Final Manchester United competition

WORLD SKILLS FINAL

U svakom od pet termina škole fudbala slavnog Mančester junajteda organizuje se takmičenje u veštinama – WORLD SKILLS FINAL. Pobednik na tim takmičenjima ove godine bio je jedanaestogodišnji Vilijam. Mladi Danac imao je čast da prošlog vikenda primi pehar pred više od 70.000 ljudi na utakmici Mančester junajteda na stadionu Old Trafford.

Vikend je započeo tako što su finalisti takmičenja obišli stadion Mančester junajteda i njegov čuveni muzej, a zatim je usledio ručak u popularnom Red Caféu tog fudbalskog kluba. Mladi igrači još jednom su pokazali svoje fudbalske veštine u popodnevnim satima i to u društvu velikana Bobija Čarltona i Rajan Gigsa.

Trenutno je u toku upis za prolećne i letnje škole fudbala “crvenih” u 2015. Mesta se brzo popunjavaju, pa preporučujemo što raniji upis.

Opis programa, cene, foto galeriju i video zapise možete pogledati ovde ili kliknite na link u nastavku:

PROMOCIJA ZA PROLEĆNI KAMP: Upiši se na dvonedeljni prolećni kamp koji se održava od 29. marta do 11. aprila 2015. i prisustvuj meču engleske Premijer lige Manchester United-Aston Villa. BROJ MESTA JE OGRANIČEN.

Kompanija PRODIREKT LLC, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajteda u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

2014 WORLD SKILLS FINAL FOTO GALERIJA

ŠKOLE FUDBALA I JEZIKA MANCHESTER UNITED I JEZIČKA MREŽA VERBALISTI


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading