Dok jednom ne smrkne drugom ne svane, pogledajte najbolje šale na račun savitljivog iPhonea 6 Plus

iPhone 6 Plus Bend Test

Samo što je objavljena vest da je nekolicina vlasnika novog iPhonea 6 Plus doživela blago savijanje tela telefona nakon dužeg držanja u džepu, usledila je kanonada raznih šala i poruka na internetu i to ne samo od Appleovog ljutog konkurenta Samsunga već i od nekih od kojih se to najmanje očekuje.

KitKat message for iPhone 6 PlusJedna od najduhovitijih reakcija stigla je od Nestleovog čokoladnog brenda KitKat. Doduše, zbijanje šale od strane Nestlea na račun Applea i nije toliko neočekivano, s obzirom da je ta kompanija nedavno prešla u konkurentski tabor kad je sklopila ugovor s Googleom i dozvolila da najnovija verzija Googleovog operativnog sistema Android nosi ime KitKat. KitKat je na svom službenom Twitteru objavio duhovitu grafiku s porukom: “Mi se ne savijamo, već lomimo” (@KITKAT We don’t bend, we #break). Ta poruka je za kratko vreme prenesena čak 8.500 puta.

U nastavku izdvajamo reakcije drugih kompanija koje su po nama najduhovitije (ili bolje rečeno najubojitije):

@SamsungMobile tvitovao je sliku svog modela Galaxy s porukom: “Zaobljen. Nije iskrivljen” (Curved. Not bent.)

@Heineken_NL tvitovao je sliku savijenog zatvarača flaše s porukom: “Dragi Apple…bez brige…nama se to stalno dešava” (Dear Apple … No worries … It happens to us all the time.)

@LGUSAMobile je odmah izašao sa sledećom porukom: “Naši telefoni se ne krive, oni su elastični…i to namerno” (Our phone doesn’t bend, it flexes … on purpose.)

@Dockers se našalio na Appleov račun tako što je predstavio svoje “pametne pantalone” s džepom u koji se preporučuje bezbedno odlaganje iPhonea: izbegni #bendgate s našim skrivenim džepovima” (avoid #bendgate with our hidden security side pocket.)

@Mecademic je objavio: “Naši roboti su takođe napravljeni od aluminijuma, ali oni ne mogu da se iskrive” (Our robots too are made of #aluminum, but they don’t bend.)

Amnesty International na @amnestynl je izašao s jednom “ozbiljnom” porukom tako što je objavio sliku sa raširenim , showing spreading jail bars: “Let’s bend something that truly matters.”

Aleksandar Jovanović
Izvor: Verbalisti


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading