Dok jednom ne smrkne drugom ne svane, pogledajte najbolje šale na račun savitljivog iPhonea 6 Plus

iPhone 6 Plus Bend Test

Samo što je objavljena vest da je nekolicina vlasnika novog iPhonea 6 Plus doživela blago savijanje tela telefona nakon dužeg držanja u džepu, usledila je kanonada raznih šala i poruka na internetu i to ne samo od Appleovog ljutog konkurenta Samsunga već i od nekih od kojih se to najmanje očekuje.

KitKat message for iPhone 6 PlusJedna od najduhovitijih reakcija stigla je od Nestleovog čokoladnog brenda KitKat. Doduše, zbijanje šale od strane Nestlea na račun Applea i nije toliko neočekivano, s obzirom da je ta kompanija nedavno prešla u konkurentski tabor kad je sklopila ugovor s Googleom i dozvolila da najnovija verzija Googleovog operativnog sistema Android nosi ime KitKat. KitKat je na svom službenom Twitteru objavio duhovitu grafiku s porukom: “Mi se ne savijamo, već lomimo” (@KITKAT We don’t bend, we #break). Ta poruka je za kratko vreme prenesena čak 8.500 puta.

U nastavku izdvajamo reakcije drugih kompanija koje su po nama najduhovitije (ili bolje rečeno najubojitije):

@SamsungMobile tvitovao je sliku svog modela Galaxy s porukom: “Zaobljen. Nije iskrivljen” (Curved. Not bent.)

@Heineken_NL tvitovao je sliku savijenog zatvarača flaše s porukom: “Dragi Apple…bez brige…nama se to stalno dešava” (Dear Apple … No worries … It happens to us all the time.)

@LGUSAMobile je odmah izašao sa sledećom porukom: “Naši telefoni se ne krive, oni su elastični…i to namerno” (Our phone doesn’t bend, it flexes … on purpose.)

@Dockers se našalio na Appleov račun tako što je predstavio svoje “pametne pantalone” s džepom u koji se preporučuje bezbedno odlaganje iPhonea: izbegni #bendgate s našim skrivenim džepovima” (avoid #bendgate with our hidden security side pocket.)

@Mecademic je objavio: “Naši roboti su takođe napravljeni od aluminijuma, ali oni ne mogu da se iskrive” (Our robots too are made of #aluminum, but they don’t bend.)

Amnesty International na @amnestynl je izašao s jednom “ozbiljnom” porukom tako što je objavio sliku sa raširenim , showing spreading jail bars: “Let’s bend something that truly matters.”

Aleksandar Jovanović
Izvor: Verbalisti

Imate komentar ili pitanje?