Želite da budete pratilac grupa i saradnik najboljih jezičkih škola u inostranstvu – prijavite se

U svojoj osmoj godini postojanja društvena mreža Verbalisti posluje kao jedna od najuticajnijih jezičkih obrazovnih grupa u jugoistočnoj Evropi. Ono po čemu smo postali prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva vodećih koledža i univerziteta u svetu. Posebno nam je drago da su kvalitet našeg rada krajem prošle godine prepoznale i dve najprestižnije robne marke u svetu – NIKE i MANCHESTER UNITED, koje su jezičkoj mreži Verbalisti poverile ekskluzivno zastupstvo za jugoistočnu Evropu njihovih sportsko-jezičkih kampova u Engleskoj – pogledajte Manchester United kamp ovde a Nike ovde.

Facebook poslovna strana VerbalistaZa 2014. godinu kreirali smo 67 programa usavršavanja 7 svetskih jezika u 12 zemalja a ubrzan rast poslovanja doveo je do potrebe širenja mreže saradnika i pratioca grupa. Jezička mreža prima prijave za sezonu 2014 i to za:

  • Vodiči na jezičkim putovanjima za odrasle – pojavljujete se u ulozi vodiča i pratioca grupe naših prepoznatljivih jezičkih putovanja. Svake godine dodajemo nove atraktivne destinacije. Postojeću ponudu možete pogledati ovde.
  • Pratioci grupa – zainteresovani ste da se prijavite za posao pratioca neke od naših grupa maloletnih polaznika u inostranstvu? Pošaljite nam vašu poslovnu biografiju i kraće pismo u kom ćete opisati iskustvo koje ste stekli u radu s mladima na recruiter@prodirekt.net a mi ćemo rado razmotriti i ovaj vid saradnje.
  • Regionalni koordinatori – Prodirekt u 2014. godini nastavlja sa širenjem mreže koordinatora u Srbiji koji će biti zaduženi za predstavljanje edukativnih programa, regrutovanje polaznika, kao i podršku klijentima u regionu/gradu regionalnog koordinatora. Ukoliko imate aktivan kontakt s većim brojem polaznika, školama jezika i/ili obrazovnim institucijama i želite da postanete naš regionalni koordinator, molimo vas da nam dostavite vašu poslovnu biografiju i kraće pismo na recruiter@prodirekt.net.
  • Saradnja po pitanju predstavljanja jezičkih programa u inostranstvu – pripremili smo razne stimulativne pakete za saradnike i predavače/profesore stranih jezika. Bilo da ste privatni profesor stranog jezika, vlasnik škole stranog jezika ili da sa nama želite da sarađujete po pitanju predstavljanja programa jezičke mreže Verbalisti vašim učenicima u školama, univerzitetima i institutima u kojima predajete, javite nam se.
  • Internship – Na početku ste karijere i želite da se uključite u rad jezičke mreže radi sticanja iskustva i mogućnosti da vaša praksa kasnije preraste u privremeno ili stalno angažovanje – vaš CV na engleskom jeziku pošaljite na recruiter@prodirekt.net

Ukoliko ste zainteresovani za neku od navedenih opcija saradnje, kontaktirajte nas na recruiter@prodirekt.net, navedite koji vid saradnje predlažete i mi ćemo odmah razmotriti vaš predlog i/ili CV. Prijave iz svih zemalja Balkana su dobrodošle.

Polaznici letnjih skola jezika Verbalista

Uspeh pretvoren u brojke

Strategija kombinacije kvalitetnih jezičkih putovanja i programa sa učenjem stranih jezika kroz iskustvo i zabavu dobila je svoju potvrdu u novim poslovnim uspesima, pa je tako 2013-ta bila još jedna rekordna godina po broju polaznika, sa godišnjim rastom od čak 73%. Najveći broj polaznika u 2013. godini bio je iz Srbije, njih 44%, zatim iz Crne Gore (21%), Bosne i Hercegovine (17%), Makedonije (11%), i iz Hrvatske i ostalih zemalja (7%). Broj članova jezičke mreže nedavno je premašio i magičnu cifru od 100.000 dok su video prilozi na kanalu YouTube za manje od 3 godine pregledani više od 700.000 puta.

Vi – saradnici, pratioci grupa, predavači, nastavnici i profesori sa prostora bivše Jugoslavije posebno ste zaslužni za uspeh jezičke mreže. Hvala vam puno!

Obrazovna grupa PRODIREKT je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Jezička mreža Verbalisti je deo grupe Prodirekt i nastala je u saradnji s prestižnim koledžima u svetskim univerzitetskim centrima poput Oksforda i Kembridža u cilju pružanja usluga učenja stranih jezika i profesionalnog usavršavanja u inostranstvu.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading