Nike teniski kamp, škola tenisa i engleskog jezika

Jezička mreža Verbalisti ovlašćena je za zastupanje teniskih kampova Nike u regionu jugoistočne Evrope. Pozivamo mlade tenisere iz Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Slovenije i Hrvatske da se što pre prijave jer, kao i u slučaju škola fudbala i jezika Real Madrid, Manchester City ili Manchester United, i za ovaj sportski kamp broj mesta je ograničen.

Upis je otvoren za polaznike svih nivoa znanja tenisa i engleskog jezika.  Igrači će imati prilike da igraju tenis pod palicom i nadzorom najboljih međunarodno priznatih i akreditovanih trenera i jezičkih stručnjaka.

NIKE škola tenisa

Teniski kamp Nike i skola engleskog u Engleskoj, Verbalisti

Nike teniski kampovi i škole jezika mnogo su više od kvalitetnog teniskog podučavanja i lakog učenja engleskog jezika. Nike kampovi pružaju priliku mladima da sklope prijateljstva i dožive nešto što će pamtiti celog života.

Namenjeni su mladima uzrasta 10 do 17 godina koji žele da unaprede znanje engleskog jezika dok treniraju tenis pod okriljem najčuvenije sportske marke.

Teniski kamp Nike i jezicka mreza Verbalisti

NIKE je osmislio dva programa koji se održavaju u koledžu Radley (pokraj Oksforda) i u koledžu Bradfield (pokraj Londona):

♦ Engleski & tenis za polaznike svih nivoa jezičkih i teniskih sposobnosti;
♦ Total tennis program koji ne uključuje časove engleskog.

NIKE teniski kamp pohađa se individualno i ne podrazumevaju uslugu pratioca grupe jezičke mreže Verbalisti, međutim, mladi polaznici imaju obezbeđenu školsku pratnju i 24-satni nadzor od momenta dolaska na londonski aerodrom, tokom boravka u kampu, pa sve do ukrcavanja na povratni let i odlaska kući.

Gill Lemore

GLAVNI TRENERI: Gill Lemore i Nicola Slater

Nicola Slater

Gill Lemore poseduje USPTA (US Professional Tennis Association) sertifikat, kao i PTR (Professional Tennis Registry) francusku kvalifikaciju zvaničnog instruktora i Level 4 trenera. Priča više jezika, radio je sa igračima svih nivoa iz Evrope i Amerike.

Nicola Slater je dubl teniserka koja takođe poseduje PTR kvalifikaciju. Nicola i dalje igra profesionalno, a dugi niz godina radila je kao teniski trener na više koledža u Americi.

Programi

1. ENGLISH & TENNIS (10-17 god)

Namenjen je polaznicima od 10 do 17 godina, svih jezičkih i teniskih nivoa. Sastoji se od 20 sati treninga i igranja mečeva i 12,5 sati nastave engleskog jezika nedeljno. Upis je moguć na jednu ili dve nedelje, odnosno za 6 ili 13 noćenja.

Nastava engleskog, Nike teniski kamp u Engleskoj, Verbalisti
Teniska akademija NIKE nudi i varijantu programa sa časovima engleskog

Po dolasku u kamp, polaznici se raspoređuju u grupe prema nivou teniskog znanja. Podučavanje uključuje, pored lične demonstracije od strane trenera, i analizu video snimaka igre polaznika. Cilj je da se unaprede postojeće sposobnosti svakog igrača i razviju nove tehnike. Igrači savladavaju taktičke, tehničke i kondicione vežbe, a obuka podrazumeva i pohađanje seminara u okviru kog je predmet psihologija u sportu.

Časovi engleskog, NIKE tennis camp, Verbalisti

Učenje engleskog jezika odvija se prema CLIL metodi uz predavanja isključivo na engleskom jeziku, koji se onda brže usvaja. Posebna pažnja poklanja se i savladavanju sportske (teniske) terminologije. Nastavni materijal je obezbeđen.

Pored unapređenja znanja engleskog, kao i sportske tehnike i motivacije kod igrača, kamp je dizajniran i da mladima pruži odličnu zabavu i pregršt prilika za druženje. Zato su obilasci i izleti važan deo programa i planirane su ekskurzije, kao na primer, Thorpe Park, Oxford, ili London (izleti zavise od trajanja programa i izabrane lokacije).


2. TOTAL TENNIS (10-17 god)

Za polaznike uzrasta od 10 do 17 godina koji žele samo tenis (bez časova engleskog) osmišljen je program sa isključivim fokusom na razvoj teniskih veština.

Mladi teniseri žive životom profesionalnih sportista, trenirajući do 26 sati nedeljno. Škola tenisa ima za cilj da se unaprede postojeće sposobnosti svakog igrača i razviju nove tehnike. To se ostvaruje uz pomoć visoko stručnog i iskusnog tima, bivših ATP i ITF igrača, koji su i kreirali program.

Mlada teniserka polaznica jezicke mreze Verbalisti u Nike skoli tenisa
NIKE teniski kamp namenjen je dečacima i devojčicama uzrasta 10-17 godina

Treneri zajedno sa igračima postavljaju ciljeve i dugoročni plan za poboljšanje tehnike i slabijih tačaka kod svakog igrača. Uči se pozitivan pristup igri, kada i kako odigrati poteze kao i pozicioniranje i pokret na terenu. Mladi teniseri brže i bolje prepoznaju tehnike igranja, usled čega brzo stiču veće samopouzdanje.

Zabava i druženje čine vrlo bitan deo programa. Sportski kamp uključuje celodnevne ekskurzije vikendom. U zavisnosti od željenog broja nedelja, ekskurzije mogu biti posete znamenitostima kao što su razgledanje Londona, dan u zabavnom parku Thorpe Park ili tura po Vimbldonu.

Planirane vannastavne aktivnosti (razlikuju se u odnosu na raspored i broj nedelja upisanog programa): poseta Londonu (samo za dvonedeljni program), obilazak Oksforda, i poseta tematskom/zabavnom parku.


Lokacije programa

Važna informacija

NIKE škola tenisa nudi dve varijante programa: 1) English & Tennis i 2) Total Tennis

Te dve varijante programa izvode se na obe lokacije, s tim da teniski kamp u koledžu Bradfield mogu da pohađaju polaznici svih nivoa znanja tenisa, dok su programi u koledžu Radley namenjeni mladim teniserima koji se bave ovim sportom na takmičarskom nivou.

1. Radley Collegetakmičarski, visok nivo tenisa

Radley College, Verbalists Education

Osnovana 1847. godine, Radley College je fascinantna privatna srednja škola koja se, pored Eton College, Winchester College i Harrow School, svrstava među četiri najprestižnije škole u Velikoj Britaniji. Prostire se na preko 800 ari privatnog poseda u idiličnom kraju nedaleko od Oksforda.

U okviru kampusa nalazi se 8 novih takmičarskih poraflex® acrylic teniskih terena, kao i nekoliko travnatih, tako da igrači mogu da unaprede tehniku igre na raznim podlogama.

Boravak je u jednokrevetnim sobama sa kupatilima koja se dele. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera). Meni je bogat, a obezbeđena je i vegetarijanska opcija svakog dana. Lanč paket je predviđen za dane celodnevnih ekskurzija.

Besplatan bežični internet je na raspolaganju.

Karakteristike kampusa:

  • 8 poraflex® acrylic terena
  • pokriveni tereni
  • travnati tereni
  • pokriven sportski centar
  • zajedniče prostorije za odmor i zabavu (TV, sto za stoni fudbal i konzole za igranje)
  • besplatni Wi-Fi
  • perionica veša

Adresa: Radley College, Kennington Rd, Radley, Abingdon OX14 2HR, United Kingdom

Aerodromi: Heathrow (72 km), Gatwick (130 km)


2. Bradfield College – svi nivoi tenisa

NIKE teniski kamp u koledžu Bradfield, Verbalisti

Kampus prestižnog britanskog koledža Bradfield nalazi se u Berkšir regionu, predivnom ruralnom delu Engleske, a opet na samo 45 minuta vožnje od Hitrou aerodroma u Londonu. Koledž ima reputaciju kao jedna od najboljih privatnih obrazovnih institucija u Velikoj Britaniji.  

Smeštaj u Bradfield koledžu

Polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) plus večernja užina. Meni je bogat, a obezbeđena je i vegetarijanska opcija svakog dana. Lanč paket je predviđen za dane celodnevnih ekskurzija.

Spavaća sova, Bradfield College

U okviru smeštajnih kapaciteta koledža nalaze se zajedničke prostorije za odmor i zabavu (TV, stoni fudbal), perionica (osoblje će pomoći polaznicima pri korišćenju veš mašina), zatim sportski centar, kao i zatvoreni bazen. Besplatan bežični internet je takođe na raspolaganju.

Adresa: Bradfield College, Bradfield, Reading RG7 6AU

Aerodromi: Heathrow (52 km), Gatwick (98 km)

Izleti i vannastavne aktivnosti

Osoblje škole zaduženo je za bezbednost svakog učenika tokom boravka u kampu i van njega, tako da su polaznici zbrinuti sve vreme.

Tennis camp Nike with the language network Verbalisti
NIKE škola tenisa: Verbalisti u poseti Hampton Court-u (kliknite na foto za njen uvećan prikaz)

Za program u 2024. godini predviđeni su sledeći izleti: London (dvonedeljni program), Oxford ili Theme Park.

Posle nastave, red je da se naši mladi teniseri opuste i uživaju u čarima Engleske i van kampusa. Jezička mreža vas u nastavku upoznaje sa nekim od najzanimljivijih izleta.

Vratimo se na početak postojanja tenisa – kratak meč na najstarijem aktuelnom teniskom terenu na svetu palate Hempton Kort, gde je i kralj Henri Osmi igrao u svoje vreme?

Mila Ivanov and Nika Erzen in Oxford
Polaznica jezičke mreže Mila Ivanov (desno)

Ili nadmetanje na terenima prestižne engleske škole Redli koledž?

Ipak nas je vreme poslužilo, pa hajde da uživamo u prirodi i parku istorijskog Petvort Hausa.

Poseta Vimbldonu svakom teniseru izmami široki osmeh. Privatna tura koju organizuje kamp dozvoljava nam da vidimo gde su najveća imena u svetu tenisa odigrala najvažnije mečeve u karijeri, još od davne 1868. godine.

Poseta Londonu je neizostavni deo dvonedeljnog programa. Kroz šetnju fascinantnim Londonom ne propuštaju se mesta koja prepoznajemo iz filmova, priča, sa TV-a.

Cenovnik i datumi programa

Radley College

za takmičarski, visok nivo tenisa

06 noćenja13 noćenja
8. jul – 14. jul8. jul – 21. jul
15. jul – 21. jul15. jul – 28. jul
22. jul – 28. jul22. jul – 4. avg
29. jul – 4. avg29. jul – 11. avg
5. avg – 11. avg5. avg – 18. avg
12. avg – 18. avg

Cene za teniski kamp – Radley College

1 nedelja programa (6 noćenja) – 1.950£

2 nedelje programa (13 noćenja) – 3.900£

Bradfield College

svi nivoi tenisa

06 noćenja13 noćenja
1. jul – 7. jul1. jul – 13. jul
8. jul – 14. jul8. jul – 21. jul
15. jul – 21. jul15. jul – 28. jul
22. jul – 28. jul22. jul – 4. avg
29. jul – 4. avg29. jul – 11. avg
5. avg – 11. avg

Cene za teniski kamp – Bradfield College

1 nedelja programa (6 noćenja) – 1.950£

2 nedelje programa (13 noćenja) – 3.900£

* Napomena: dodatni dan košta 250£

U kamp se dolazi ponedeljkom, dok je odlazak nedeljom.

U cenu je uključeno: Kurs engleskog jezika, teniski kamp, smeštaj na bazi punog pansiona, organizovani obilasci i ekskurzije, Nike teniski komplet (2 majice, 2 šorca ili haljine, 2 para sportskih čarapa, 1 trenerka, 1 nepromočiva jakna i 1 ranac), i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: avionski prevoz, aerodromski transferi do teniskog kampa i u povratku od smeštaja do aerodroma, kao i troškovi registracije i obrade dokumentacije 50£.

Tennis coaching

Aerodromski transfer sa aerodroma Gatwick i Heathrow u jednom pravcu škola naplaćuje 120£ ukoliko vaš avion po redu letenja sleće u vremenskom intervalu od 09:00 – 16:00 pondeljkom, ili poleće od 11:00 – 18:00 nedeljom.

Troškovi putovanja koji uključuju avio kartu i aerodromske transfere dostavljaju se na zahtev nakon što polaznik popuni prijavu/upit koju možete preuzeti ovde. Prijava ne obavezuje na upis programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

Prijava i upis

Teniski kampovi za decu, Verbalisti
NIKE škola tenisa izvodi se na dve prestižne lokacije u Engleskoj

Broj mesta je ograničen. Prvi korak u upisu na Nike sportski kamp je popunjavanje prijave i opštih uslova u nastavku.

Važna napomena: podnošenje PRODIREKT prijave ni u kom slučaju ne obezbeđuje mesto na programu niti polaznika obavezuje na upis nekog kursa. Program je moguće rezervisati samo nakon potpisivanja ugovora s koledžom i uplate depozita, odnosno celog iznosa programa.

Preuzmite prijavu
(kliknite na malu sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite opšte uslove
(kliknite na malu sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net

Foto i video galerija

  • Škola tenisa NIKE za dečake i devojčice uzrasta 10-17 god.
  • polaznici nike teniskog kampa
  • dvonedeljni nike teniski kampovi ukljucuju 40 casova treninga i igranja meceva
  • nike teniski kamp i polaznik jezicke mreze verbalisti
  • nike teniski kamp i polaznica jezicke mreze verbalisti
  • Polaznik jezičke mreže Verbalisti u teniskom kampu Nike
  • skola tenisa nike 5 verbalisti
  • Nike škola tenisa u Engleskoj, Verbalisti
  • skola tenisa nike 3 verbalisti
  • Na času engleskog jezika, Nike teniski kamp, Verbalisti
  • Ekskurzija u Brajton - NIKE škola tenisa, Verbalisti
  • tennis camp nike
  • tennis camp nike hampton court
  • Obilasci Londona - NIKE teniski kamp
  • Polaznica jezičke mreže Mila Ivanov u NTC teniskom centru
  • Naša najmlađa polaznica Matilda sa drugaricama, NIKE teniski kamp, Verbalisti

Umesto naših reči hvale verujemo da je najbolje da za NIKE teniski kamp prikažemo video prilog koji smo pripremili:

NIKE škola tenisa – koledž Bredfild

Kompanija PRODIREKT, vlasnik jezičke mreže Verbalisti, ovlašćeni je agent i ekskluzivni zastupnik škole tenisa NIKE za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za NIKE teniski kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading