Takmičenje u fudbalskim veštinama, škola fudbala Manchester United

Skola fudbala Manchester United, jezicka mreza Verbalisti

Prestižna škola fudbala Mančester junajteda namenjena je dečacima i devojčicama uzrasta 8 do 17 godina bez obzira na ispoljeni talenat i nivo fudbalskog znanja. Svi oni uče prepoznatljiv stil igre svetskog šampiona koji se zasniva, pre svega, na zajedništvu i drugarstvu – learn to play the united way.

Upis za prolećni i letnji sportski kamp je u toku a termini za 2014. su sledeći:

  • 6.april – 19.april (ostalo je još samo 3 mesta!)
  • 30.jun – 13.jul
  • 14.jul – 27.jul
  • 28.jul – 10.avgust
  • 11.avgust – 24.avgust

U svakom od navedenih pet termina škole fudbala organizuje se takmičenje u veštinama – WORLD SKILLS FINAL. Pobednik na tim takmičenjima će imati čast da u oktobru primi pehar pred više od 70.000 ljudi na utakmici Mančester junajteda na stadionu Old Trafford. Pogledajte u nastavku video koji smo pripremili o treninzima i jednom od finalnih takmičenja “World skills”.

Treninzi se održavaju prepodne, nastava  engleskog jezika odvijа se u popodnevnim sаtimа, dok su večeri predviđene za fudbаlske rаdionice. Posle večernjih radionica sledi zabava i druženje sа polaznicima iz celog svetа.

Detalje programa, brošuru i cene možete pogledati ovde.

Kompanija PRODIREKT LLC je ovlašćeni agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester Junajteda u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?