Najpopularnija jezička putovanja za 2017.

Spojite lepo i korisno – upišite jedno nezaboravno jezičko putovanje i to po povoljnijoj ceni od klasičnog turističkog aranžmana 🙂 Upoznajte nove prijatelje i zabavite se dok istražujete London, Oksford, Rim ili Los Anđeles.

Dugi niz godina dva najtraženija jezička putovanja, My LONDON i My OXFORD, donose vesele i uzbudljive trenutke polaznicima svih uzrasta iz regiona jugoistočne Evrope.

Kursevi engleskog i jezicko putovanje My London, Verbalisti* kliknite ovde za detalje programa i cene

Svako prepodne od ponedeljka do petka polaznici u pratnji iskusnog vodiča kreću u osvajanje britanske prestonice, i svaka od tih poludnevnih ekskurzija približiće vam neku od londonskih znamenitosti – od otmene Bakingemske palate i veličanstvene Sent Pols katedrale do uskih uličica kineske četvrti u Sohou. Na kraju dvonedeljnog programa s pravom ćete moći da nazovete London svojim.

Poslepodneva su posvećena učenju: polaznici pohađaju nastavu u jednom od dva koledža Sent Džajls u Londonu – u centralnom Londonu ili u Hajgejtu.

Verbalisti u OxforduSvakako najveći prošlogodišnji hit, pre svega zbog velikog broja mladih polaznika koji su želeli da usavrše znanje engleskog jezika u verovatno najprestižnijem, najzabavnijem i najbezbednijem studentskom gradu na svetu.

* kliknite ovde za detalje programa i cene

Tokom programa objasnićemo vam kako funkcioniše sistem učenja u Oksfordu (collegiate system of tutorial) koji je iznedrio 26 premijera i 47 dobitnika Nobelove nagrade, ali ćemo vam isto tako otkriti i mnoge zanimljivosti, poput toga šta Oksford ne može da oprosti Stivenu Spilbergu i kakva je studentska lakrdija zamalo dovela do izbacivanja cele generacije jednog oksfordskog koledža.

U želji da našim polaznicima ponudimo jedinstven doživljaj novih mesta u svetu i sledeći uspeh jezičkih putovanja u Londonu i Oksfordu, nastavili smo da istražujemo najzanimljivije svetske gradove, pa smo se prvo uputili u Liverpul, zatim u Dablin, a onda i u Los Anđeles i Rim.

Tražite kvalitetan kurs engleskog jezika u Engleskoj za najmanje moguće para. Sa jezičkim putovanjem My LIVERPOOL dobijate ne samo jednu od najboljih škola u Velikoj Britaniji, već ćete boraviti u gradu koji se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine, gde se moderno i staro ukusno prepliće i kolevci najvećeg broja muzičkih hitova na svetu. Kursevi engleskog jezika u Engleskoj, Liverpool

Liverpul ima više galerija i muzeja nego bilo koji drugi britanski grad izuzev Londona. Tu se nalaze poznata Walker Art Gallery s jednom od najvećih evropskih kolekcija umetničkih predmeta, World Museum Liverpool i St George’s Hall s elegantnim fasadama i stepenicama na kojima se domaće stanovništvo rado sastaje. Kliknite ovde i odvešćemo vas u kolevku najvećeg broja muzičkih hitova na svetu i mesto nastanka Beatlesa.

Ispred pivare GinisUkoliko želite da usavršite engleski u zemlji gde se taj jezik govori i  upoznate grad Ginis piva, svesrdnih Iraca i vesele muzike – onda je naš program My DUBLIN pravi izbor za vas.

Srdačnost, gostoljubivost i pričljivost Iraca omogućiće vam da brzo unapredite svoj engleski, a s jezičkog putovanja na Smaragdnom ostrvu ponećete uspomene za ceo život. Kliknite ovde za detalje programa.

Verbalisti na plazi MalibuEngleski danas možete da unapredite i u sunčanoj Kaliforniji na časovima u Kings koledžu, ali i na plažama i u restoranima i kafićima tog “Entertainment Capital of the World”.

* kliknite ovde za detalje programa i cene

Kings koledž nalazi se na najčuvenijem losanđeleskom bulevaru – Sanset bulevaru, legendarnom centru filmske industrije. Elegantna, nedavno renovirana školska zgrada nudi izvanredne uslove za učenje, a istovremeno predstavlja odlično polazište za poslepodnevne šetnje i druženje.

Jezicko putovanje La mia Roma, Verbalisti

Romantičari i obožavaoci italijanskog jezika i kulture pronalaze svoj “Roman Holiday” u jezičkom putovanju La mia ROMA.

* kliknite ovde za detalje programa i cene

U okviru putovanja La mia ROMA učite italijanski u najstarijoj i najuglednijoj jezičkoj školi u Rimu, družite se s kolegama iz gotovo 60 zemalja, a posle nastave usavršavanje jezika nastavljate u grupnim obilascima rimskih palata, trgova i fontana, zajedničkim pripremanjima špageta, degustaciji vina i gledanju italijanskih filmova. Te aktivnosti deo su jezičkog putovanja koje Verbalisti ekskluzivno organizuju u jugoistočnoj Evropi u saradnji sa školom Dilit IH.

Svako jezičko putovanje Verbalista podrazumeva mnoštvo aktivnosti, ekskurzija i događaja, pre i posle nastave, tokom kojih istražujete vaš grad i družiti se s kolegama iz koledža. Jezička putovanja namenjena su polaznicima starijim od 16 godina – gornja starosna granica ne postoji, a možete putovati sami, ili kao deo organizovane grupe.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Imate pitanje u vezi jezičkih putovanja ili želite da upišete neki od naših programa učenja jezika u inostranstvu? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Save

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading