Najpopularnija jezička putovanja za 2017.

Spojite lepo i korisno – upišite jedno nezaboravno jezičko putovanje i to po povoljnijoj ceni od klasičnog turističkog aranžmana 🙂 Upoznajte nove prijatelje i zabavite se dok istražujete London, Oksford, Rim ili Los Anđeles.

Dugi niz godina dva najtraženija jezička putovanja, My LONDON i My OXFORD, donose vesele i uzbudljive trenutke polaznicima svih uzrasta iz regiona jugoistočne Evrope.

Kursevi engleskog i jezicko putovanje My London, Verbalisti* kliknite ovde za detalje programa i cene

Svako prepodne od ponedeljka do petka polaznici u pratnji iskusnog vodiča kreću u osvajanje britanske prestonice, i svaka od tih poludnevnih ekskurzija približiće vam neku od londonskih znamenitosti – od otmene Bakingemske palate i veličanstvene Sent Pols katedrale do uskih uličica kineske četvrti u Sohou. Na kraju dvonedeljnog programa s pravom ćete moći da nazovete London svojim.

Poslepodneva su posvećena učenju: polaznici pohađaju nastavu u jednom od dva koledža Sent Džajls u Londonu – u centralnom Londonu ili u Hajgejtu.

Verbalisti u OxforduSvakako najveći prošlogodišnji hit, pre svega zbog velikog broja mladih polaznika koji su želeli da usavrše znanje engleskog jezika u verovatno najprestižnijem, najzabavnijem i najbezbednijem studentskom gradu na svetu.

* kliknite ovde za detalje programa i cene

Tokom programa objasnićemo vam kako funkcioniše sistem učenja u Oksfordu (collegiate system of tutorial) koji je iznedrio 26 premijera i 47 dobitnika Nobelove nagrade, ali ćemo vam isto tako otkriti i mnoge zanimljivosti, poput toga šta Oksford ne može da oprosti Stivenu Spilbergu i kakva je studentska lakrdija zamalo dovela do izbacivanja cele generacije jednog oksfordskog koledža.

U želji da našim polaznicima ponudimo jedinstven doživljaj novih mesta u svetu i sledeći uspeh jezičkih putovanja u Londonu i Oksfordu, nastavili smo da istražujemo najzanimljivije svetske gradove, pa smo se prvo uputili u Liverpul, zatim u Dablin, a onda i u Los Anđeles i Rim.

Tražite kvalitetan kurs engleskog jezika u Engleskoj za najmanje moguće para. Sa jezičkim putovanjem My LIVERPOOL dobijate ne samo jednu od najboljih škola u Velikoj Britaniji, već ćete boraviti u gradu koji se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine, gde se moderno i staro ukusno prepliće i kolevci najvećeg broja muzičkih hitova na svetu. Kursevi engleskog jezika u Engleskoj, Liverpool

Liverpul ima više galerija i muzeja nego bilo koji drugi britanski grad izuzev Londona. Tu se nalaze poznata Walker Art Gallery s jednom od najvećih evropskih kolekcija umetničkih predmeta, World Museum Liverpool i St George’s Hall s elegantnim fasadama i stepenicama na kojima se domaće stanovništvo rado sastaje. Kliknite ovde i odvešćemo vas u kolevku najvećeg broja muzičkih hitova na svetu i mesto nastanka Beatlesa.

Ispred pivare GinisUkoliko želite da usavršite engleski u zemlji gde se taj jezik govori i  upoznate grad Ginis piva, svesrdnih Iraca i vesele muzike – onda je naš program My DUBLIN pravi izbor za vas.

Srdačnost, gostoljubivost i pričljivost Iraca omogućiće vam da brzo unapredite svoj engleski, a s jezičkog putovanja na Smaragdnom ostrvu ponećete uspomene za ceo život. Kliknite ovde za detalje programa.

Verbalisti na plazi MalibuEngleski danas možete da unapredite i u sunčanoj Kaliforniji na časovima u Kings koledžu, ali i na plažama i u restoranima i kafićima tog “Entertainment Capital of the World”.

* kliknite ovde za detalje programa i cene

Kings koledž nalazi se na najčuvenijem losanđeleskom bulevaru – Sanset bulevaru, legendarnom centru filmske industrije. Elegantna, nedavno renovirana školska zgrada nudi izvanredne uslove za učenje, a istovremeno predstavlja odlično polazište za poslepodnevne šetnje i druženje.

Jezicko putovanje La mia Roma, Verbalisti

Romantičari i obožavaoci italijanskog jezika i kulture pronalaze svoj “Roman Holiday” u jezičkom putovanju La mia ROMA.

* kliknite ovde za detalje programa i cene

U okviru putovanja La mia ROMA učite italijanski u najstarijoj i najuglednijoj jezičkoj školi u Rimu, družite se s kolegama iz gotovo 60 zemalja, a posle nastave usavršavanje jezika nastavljate u grupnim obilascima rimskih palata, trgova i fontana, zajedničkim pripremanjima špageta, degustaciji vina i gledanju italijanskih filmova. Te aktivnosti deo su jezičkog putovanja koje Verbalisti ekskluzivno organizuju u jugoistočnoj Evropi u saradnji sa školom Dilit IH.

Svako jezičko putovanje Verbalista podrazumeva mnoštvo aktivnosti, ekskurzija i događaja, pre i posle nastave, tokom kojih istražujete vaš grad i družiti se s kolegama iz koledža. Jezička putovanja namenjena su polaznicima starijim od 16 godina – gornja starosna granica ne postoji, a možete putovati sami, ili kao deo organizovane grupe.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Imate pitanje u vezi jezičkih putovanja ili želite da upišete neki od naših programa učenja jezika u inostranstvu? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save

Save

Stari Grad, Beograd, Serbia

Један одговор на „Najpopularnija jezička putovanja za 2017.“

Imate komentar ili pitanje?