Hotel San Pawl kao smeštajna opcija za jezičke programe na Malti

Dugogodišnja saradnja i veliki broj naših polaznika koji iz godine u godinu odlazi na jezičko usavršavanje na Maltu doveo je ove godine do sklapanja partnerstva sa hotelom San Pawl. Radi se o kvalitetnom, ali u isto vreme i povoljnom hotelskom smeštaju.

Hotel San Pawl nalazi se na samo 5 minuta od šetališta kraj mora i 10 minuta od škole GV, dok je centar Budžibe sa brojnim radnjama, kafićima i restoranima udaljen 500 metara od hotela. Hotel poseduje zatvoreni i otvoreni bazen sa velikom terasom, teretanu, igraonicu i restoran. Sobe imaju klima uređaje. Dobra lokacija, pristojan kvalitet soba i gostoljubivo osoblje hotela čine ovaj smeštaj u svakom pogledu odličnom opcijom.

Jezička mreža Verbalisti obezbedila je ograničen broj soba u hotelu San Pawl za predstojeću letnju sezonu, tako da preporučujemo rani upis kao najbolji način da rezervišete svoje mesto, naročito kad je u pitanju letnja škola za mlade.

Hotel San Pawl

_

Smeštajna opcija hotela San Pawl na raspolaganju je našim polaznicima za sve jezičke programe koje mreža Verbalisti nudi u prestižnoj školi GV Malta English Centre (kliknite na naslove/linkove u nastavku za detalje i cene programa):

Malta, Sent Pols Bej, letnja škola za mlade (12-17 god), GV MALTA
Malta, Sent Pols Bej, engleski jezik (18+) – GV MALTA
Malta, Sent Pols Bej, engleski jezik (porodični programi) – GV MALTA

_

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom u koledžu GV na Malti? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?