Kurs engleskog jezika u Los Andjelesu kao Savina ulaznica za studije u Americi

Sava Stankovic u San Francisku, Verbalisti

Sava Stanković (18) učenik četvrte godine Ekonomsko-trgovinske škole u Vranju pohađao je preko jezičke mreže Verbalisti školu engleskog jezika na poznatom Kings koledžu u Los Anđelesu. Iako najmlađi u grupi, pokazao je zavidno znanje, pa je znanje jezika usavršavao zajedno sa profesorima engleskog jezika i studentima završnih godina iz celog sveta.

Pročitajte ovde ili kliknite na sličicu u nastavku za ceo tekst koji je dnevni list Novosti objavio o Savinom jezičkom školovanju:

Ucenje engleskog u Americi, polaznik Verbalista Sava Stankovic u Los Andjelesu, Novosti, 22DEC13Srednjoškolac iz Vranja na koledžu u Los Anđelesu, NOVOSTI, 22. decembar 2013.

Preuzmite ovde tekst u PDF formatu
_

Sava Stankovic polaznik skole jezika i mreze Verbalisti, Novosti

Pogledajte ovde foto galeriju sa pomenutog Savinog jezičkog putovanja, a za detalje tog programa kliknite ovde

Sava Stankovic polaznik jezicke skole i mreze VerbalistiVerbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading