Fudbalski kamp Manchester United – vrednosti i principi (VIDEO)

Fudbalski i jezicki kamp Mancester Junajted i Verbalisti

Fudbalski i jezički kamp za mlade Manchester United (MU) oslikava filozofiju i karakter najboljeg i najprestižnijeg fudbalskog tima na svetu. Pobednički duh i napadački stil važni su koliko i disciplina, vredno treniranje i drugarstvo.

Verbalisti polaznici skole jezika i fudbalskog kampa Manchester United
Verbalisti polaznici škole jezika i fudbalskog kampa Manchester United

Dok budeš pohađao sportski kamp Mančester junajteda osetićeš da si deo jedne velike i složne porodice, porodice koja će u tebi izgraditi hrabrost i samopouzdanje da daš sve od sebe na terenu i van njega. Oni će ti pomoći da shvatiš i prihvatiš da su greške sastavni deo razvoja svakog igrača, da iz svojih grešaka treba da učiš a ne da očajavaš.

Sportski i jezički kamp Mančester junajteda namenjen je svim polaznicima bez obzira na ispoljeni talenat i nivo fudbalskog znanja. Takođe nije bitno koliko dobro znaš engleski jezik, jer je učenje tog jezika jedan od glavnih ciljeva kampa. U školi Mančester junajteda ćeš upoznati drugare i drugarice iz preko 60 zemalja. Engleski brzo i lako učiš na časovima, treninzima i utakmicama, ali i kroz zabavu i druženje. Ono što je posebno dobro je što ćeš u ovom jedinstvenom kampu naučiti i termine, reči i izraze koji se često koriste u sportu i fudbalu 🙂

Za detaljan opis programa i brošuru klikni ovde.

Upis za prolećni i letnji kamp je u toku, a broj mesta ograničen, zato požuri s prijavom i LEARN TO PLAY THE UNITED WAY!

_

Kompanija PRODIREKT LLC je ovlašćeni agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajteda u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Fudbalski kamp Manchester Uniteda i skola jezika, VerbalistiDetalje o prolećnom i letnjem kampu pogledajte ovde

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za Manchester United kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?