Fudbalski i jezički kamp Mančester junajteda i briga o polaznicima (VIDEO)

Fudbalski i jezički kamp, Verbalisti i Manchester United
Fudbalski i jezički kamp, Verbalisti i Manchester United

Briga o polaznicima – dolazak u kamp

Fudbalski kamp i jezička škola Mančester junajteda pruža sve pogodnosti i kvalitet koji se očekuju od jednog od najvrednijih svetskih brendova. Isto važi i za brigu o mladim polaznicima koja počinje već na samom aerodromu odmah nakon njihovog izlaska iz carinske kontrole. Uz doplatu, za one najmlađe, roditeljima je na raspolaganju i aerodromska pratnja – u odlasku i povratku, aerodromsko osoblje sprovodi učenika kroz pasošku kontrolu i smešta ga u avion.

Polaznike na londonskom aerodromu Hitrou dočekuje predstavnik kampa Mančester junajteda i vodi ih do koledža Bradfild koji se nalazi na pedesetak kilometara od aerodroma.

Skola jezika u koledzu BredfildKoledž Bredfild (Bradfield College) je jedna od vodećih privatnih škola u Engleskoj a fudbal i tenis su sportovi za koje je ta škola specijalizovana. Koledž poseduje izvanredne terene, prateće objekte i opremu za organizovanje sportskih kampova.

Tokom boravka u kampu o polaznicima se brine osoblje škole i treneri uz 24-satni nadzor. Međutim, pored redovne brige osoblja kampa, mladi dečaci i devojčice mogu da se obrate za pomoć ili razgovor njihovom takozvanom “velikom bratu” koji se stara o svemu i uvek je na raspolaganju za potrebe polaznika.

A pošto slika govori hiljadu reči, a video mnogo više od toga, u nastavku smo pripremili prilog o dočeku polaznika u kamp Mančester junajteda:

Kompanija PRODIREKT LLC je ovlašćeni agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajteda u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Fudbalski kamp Manchester Uniteda i skola jezika, VerbalistiDetalje o prolećnom i letnjem kampu pogledajte ovde

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za Manchester United kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading