Manchester United fudbalski kamp i škola jezika

Fudbalski kamp Manchester Uniteda i skola jezika, Verbalisti
VERBALISTI EKSKLUZIVNO – MANCHESTER UNITED FUDBALSKI KAMP I ŠKOLA JEZIKA (8-17 GOD)
Iskustvo koje se pamti zauvek!

Mesta u prestižnom kampu Manchester Uniteda brzo se popunjavaju, zato požuri s upisom…možda ćeš baš ti uskoro imati prilike da lično upoznaš nekog od čuvenih fudbalera.

Verbalisti polaznici skole jezika i fudbalskog kampa Manchester United Nakon dobijenih međunarodnih akreditacija i brojnih priznanja u oblasti edukacije, jezička mreža Verbalisti je 2013. dobila još jedno, nama najdraže, priznanje – ekskluzivno pravo da zastupamo sportske kampove Manchester Uniteda. Proteklih godina naši polaznici učili su engleski s najboljima, a sada mogu i da treniraju fudbal u najboljem klubu na svetu.

U sportskom kampu Manchester United dobijate sve ono što jedan od najpoznatijih svetskih brendova može da pruži: treninzi sa prvoklasnim trenerima priznatim od UEFA, školu jezika i nastavni program ugledne izdavačke kuće Oxford University Press, organizovane obilaske Londona i posete legendarnim stadionima Old Trafford i Wembley. Sve ovo začinjeno je i mnogim drugim vannastavnim aktivnostima, druženjem i zabavom. Ne postoji lepši poklon za mlade koji vole fudbal od mogućnosti da uče engleski jezik dok treniraju fudbal u najelitnijem svetskom klubu.

_

Soccer school Manchester United, Verbalists student with Nemanja VidicNakon, kako on kaže, 8 uzbudljivih i fantastičnih godina sa "crvenima", Nemanja Vidić nam je prošle godine pred odlazak iz Manchester Uniteda dao ekskluzivan intervju. Pogledajte ovde razgovor s Vidićem i kakve je savete dao našim mladim polaznicima. 

Verbalisti koji su 2013. godine pohađali prolećni kamp imali su priliku da gledaju uživo tog sjajnog fudbalera a neki su čak i trenirali s njim :) 

Škola jezika i fudbala organizuje se tokom marta/aprila, jula i avgusta u koledžu Bradfield pokraj Londona i traje 2 nedelje. Program je namenjen polaznicima uzrasta 8 do 17 godina.

Termini u 2016. godini:

LETNJI KAMPOVI

  • 27.jun
  • 11. i 25. jul

Cena dvonedeljnog programa je 2.575 funti.

Sportski i jezički kamp Mančester junajteda namenjen je svim polaznicima bez obzira na ispoljeni talenat i nivo fudbalskog znanja. Nivo znanja engleskog jezika takođe nije bitan, jer je učenje tog jezika jedan od glavnih ciljeva kampa. Grupe se sastoje od maksimalno 16 polaznika sličnog uzrasta i to: juniori (8-11 god), seniori (12-14 god) i omladinci (15-17 god).

Fudbаlski program obuhvata oko 20 sаti treningа svаke nedelje, sа prаktičnim vežbama učenja  fudbаlskih veština i tаktika. Treninzi se održavaju prepodne, nastava  engleskog jezika odvijа se u popodnevnim sаtimа, dok su večeri predviđene za fudbаlske rаdionice. Posle večernjih radionica sledi zabava i druženje sа polaznicima iz celog svetа.

Neki od najboljih golmana na svetu branili su za Mančester junajted, pa su predviđeni i posebni programi  za golmane (uzrast 8-16 god). Molim vas da u prijavi naznačite ako upisujete program za golmane.

Fudbalski i jezicki kamp Manchester UnitedU svakom od pet termina škole fudbala organizuje se takmičenje u veštinama – WORLD SKILLS FINAL. Pobednik na tim takmičenjima će imati čast da u oktobru primi pehar pred više od 70.000 ljudi na utakmici Mančester junajteda na stadionu Old Trafford. Pogledajte ovde video koji smo pripremili sa jednog od takvih finalnih takmičenja.

Mančester junajted obezbeđuje originalne dresove i šorceve, dva para čarapa, jednu nepromočivu jaknu i još neke lične stvari potrebne za trening. Polaznik treba da ponese dva para kopački, štitnike, jedan par običnih patika i dodatnu fudbalsku opremu (majice, potkošulje, čarape i slično).

Učenje engleskog jezika odvija se prema nastavnom programu Oxford University Press-a koji uključuje vežbe konverzacije i gramatike, a posebna pažnja poklanja se i učenju sportske (fudbalske) terminologije. Nastavni materijal je obezbeđen. Polaznici svake nedelje pohađaju 12,5 sati nastave engleskog jezika u učionici, plus 18 sati korišćenja engleskog jezika na treninzima što je ujedno i najbolji način da se savlada sportski vokabular.

Smeštaj

Sportski kamp traje 14 dana i 13 noći. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama prema svom uzrastu. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) plus večernja užina. Meni je bogat a obezbeđena je i vegetarijanska opcija svakog dana. Lanč paket je predviđen za dane celodnevnih ekskurzija.

Spavaca soba, fudbalski kamp Mancester junajtedU okviru smeštajnih kapaciteta univerziteta nalaze se zajedničke prostorije za odmor i zabavu (TV, stoni fudbal), perionica (osoblje će pomoći polaznicima pri korišćenju veš mašina), zatim sportski centar, kao i zatvoreni bazen. Besplatan bežični internet je takođe na raspolaganju.

U cenu programa od 2.575 funti uključeni su: kurs engleskog jezika, fudbalski kamp, veći deo sportske opreme, smeštaj, pun pansion, organizovani obilasci i ekskurzije. Tokom prolećnog kampa u istu cenu uključena je karta i organizovan odlazak (s pratiocima/trenerima) na jednu utakmicu Mančester junajteda.

Ekskurzije uključene u cenu programa: Poseta čuvenom zabavno-tematskom parku Chessington World, poseta stadionu Mančester junajteda Old Trafford i poseta Wembley stadionu.

Cena ne uključuje: avionski prevoz, aerodromske transfere i putno osiguranje. Povratni aerodromski transfer Heathrow – Bradfield koledž iznosi £140.00 (£70.00 u svakom pravcu) i organizuje se u pratnji i pod nadzorom osoblja Mančester junajteda (pogledajte video o aerodromskom dočeku ovde).

Ovo prestižno jezičko putovanje je individualno i ne podrazumeva uslugu pratioca grupe, međutim, mladi polaznici imaju obezbeđenu pratnju i 24-satni nadzor od momenta dolaska na londonski aerodrom, tokom boravka u kampu, pa sve do ukrcavanja na povratni let i odlaska kući.

Video galerija:

Kako izgleda doček polaznika na aerodromu i briga o njima pogledajte ovde.

Vrednosti i principe sportskog kampa Mančester junajteda pogledajte ovde.

Klikni ovde za video i detaljnije informacije o fudbalskim treninzima sportskog kampa.

_

Raspored aktivnosti sportskog kampa Manchester Uniteda
Primer rasporeda aktivnosti sportskog kampa

Polaznici skole fudbala Manchester UnitedBrošuru za kamp Manchester United Soccer Schools (MUSS) preuzmite ovde.

U nastavku pogledajte video najavu o tome šta vas sve očekuje na kampu. Ali to je samo početak. Stay tuned 🙂 jer narednih dana objavljujemo brojne video priloge i foto galerije koje smo pripremili za ovaj jedinstveni program. Gledaćete razgovore sa slavnim fudbalerima Manchester Uniteda, prikazaćemo neke od tehnika koje se uče na kampu, utakmice i pobednike finalnog takmičenja, a svoja iskustva preneće vam i sami polaznici.

_

MANCHESTER UNITED SOCCER SCHOOL – Learn English, play football (VIDEO)

_

Prijava i upis

Nemoj da propustiš šansu da doživiš nešto što ćeš pamtiti celog života. Broj mesta je ograničen, zato ako si u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj ili Makedoniji, prijavi se ovde odmah i LEARN TO PLAY THE UNITED WAY!

Preuzmite prijavu
(kliknite na malu sličicu PRIJAVA u nastavku)
prodirekt prijava

Preuzmite Opšte uslove
(kliknite na malu sličicu OPŠTI USLOVI u nastavku)
PRODIREKT Opsti uslovi

Molimo vas da popunjenu i potpisanu prijavu i opšte uslove pošaljete na info@prodirekt.net

Upis za prolećni i letnji sportski kamp je u toku a termini za 2016. su sledeći:

  • 27.jun
  • 11. i 25. jul

Kamp traje 2 nedelje.

Važna napomena: podnošenje PRODIREKT prijave ni u kom slučaju ne obezbeđuje mesto na programu niti polaznika obavezuje na upis nekog kursa. Program je moguće rezervisati samo nakon potpisivanja ugovora s koledžom i uplate depozita, odnosno celog iznosa programa.

Kompanija PRODIREKT LLC je ovlašćeni agent i ekskluzivni zastupnik sportskog kampa Mančester junajted u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.

Fudbalski tim Mancester Junajted, Verbalisti

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Imate pitanje ili želite da se prijavite za Manchester United kamp? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Један одговор на „“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading