Kako učenici vide nastavnike – tipovi nastavnika

Povodom dana nastavnika donosimo jedan krajnje zanimljiv prikaz kakvih sve tipova nastavnika ima 🙂


_
Izvor: Kreativni centar

Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učestvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Jezička mreža nastala je i kao odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Pogledajte ponudu jezičkih programa ovde

Prodirekt je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF.

Ukoliko ste profesor ili predavač stranog jezika i želite da sarađujete s nama po pitanju izvođenja jezičkih programa u zemlji ili inostranstvu, voleli bi da čujemo vaš predlog. Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/predlog popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?