Iskustva verbalista s jezičkog školovanja u Bostonu

Verbalisti student Milos Todorovic testimonial of Kings Boston
Miloš Todorović, student iz Beograda
Jezička mreža Verbalisti

Naš student Miloš Todorović nedavno se vratio s jezičkog školovanja u Bostonu. Miloš je boravio u koledžu Kings a jezički program koji je pohađao možete pogledati ovde.

Koledž Kings (Kings Colleges) osnovan je 1980. godine i već na samom početku dobio je akreditaciju Britanskog saveta, što je svojevrsna garancija njegovog kvaliteta. Školski kompleks u Bostonu smešten je u okviru kampusa koledža Pajn Menor (Pine Manor College), jednom od najlepših u Novoj Engleskoj.

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u većini zemalja jugoistočne Evrope prestižni Kings koledž.

Miloš u video prilogu govori o njegovom iskustvu s jezičkog školovanja u Bostonu:

Pogledajte ostale naše jezičke programe u Americi klikom na linkove u nastavku:

Boston, engleski jezik – KINGS COLLEGES
Los Anđeles, engleski jezik KINGS COLLEGES
Njujork, engleski jezik – ST GILES COLLEGE NEW YORK CITY
Njujork, poslovni engleski jezik, ST GILES COLLEGE NEW YORK CITY
Los Anđeles, poslovni engleski jezik, KINGS COLLEGES
Majami, engleski jezik, OHLA
active MIAMI, engleski jezik (16+ god), OHLA

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim, američkim i kanadskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Kompanija PRODIREKT LLC je prva u regionu jugoistočne Evrope dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije, univerzitetskog školovanja i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Proverite zašto smo proglašeni za najbrže rastuću edukativnu društvenu mrežu u 2012. godini i budite i vi jedan od četiri hiljade naših zadovoljnih polaznika.

Imate pitanje u vezi sa programom jezičke mreže Verbalisti?  Želite da se upišete na studije u inostranstvu? Tražite odgovarajući program za profesionalno usavršavanje? Vrlo rado ćemo vam pomoći da izaberete pravu obrazovnu opciju. Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

_


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading