Srećni dobitnici kompleta ulaznica za festival Nišville

Komunikacijska mreža Verbalisti je medijski partner džez festivala NisvilleDvanaest veličanstvenih i srećnih dobitnika kompleta ulaznica festivala Nišville su:

1. Uroš Pavlović, Niš
2. Tijana Živković, Niš
3. Aleksandra Kiklić, Beograd
4. Nina Prodanović, Aranđelovac
5. Nevena Ćirić, Niš
6. Suzana Manić, Pirot
7. Slobodan Stojić, Kragujevac
8. Milica Paunović, Niš
9. Miroslav Živković, Beograd
10. Predrag Panić, Kraljevo
11. Ana Petrović, Novi Sad
12. Saška Vukoja, Vršac

Čestitamo srećnim dobitnicima! Želimo vam odličan provod, a ako bude prilike pošaljete nam i neku fotografiju 🙂 Kompleti ulaznica će vam biti dostavljeni poštom na adresu koju ste poslali mejlom.

Svim ostalim koji su u velikom broju učestvovali, veliko hvala i “stay tuned” jer dolazi jesenja i zimska sezona koncerata i filmskih premijera, a to znači i puno besplatnih karata za fanove jezičke mreže Verbalisti.

NAGRADNA IGRA – VODIMO VAS NA NIŠVILLE 2013

Uspešna, sada već tradicionalna saradnja Verbalista i najvećeg džez festivala u ovom delu Evrope nastavlja se i ove godine. Niška trvđava otvoriće vrata učesnicima iz celog sveta i ugostiti neke od najznačajnijih muzičara domaće scene. U okviru programa učestvovaće preko 20 bendova koji će doprineti da Niš u ovom periodu postane centar Evrope.

Jezička mreža Verbalisti je dugi niz godina medijski partner festivala Nišville. Svake godine družimo se s najboljim džez muzičarima i prenosimo atmosferu iz centra pozitivne energije tokom vrelih avgustovskih večeri.

Nisville i Verbalisti

Sa Verbalistima i ove godine možete da budete u centru zbivanja na svim koncertima tokom četiri festivalske večeri od 15. do 18. avgusta. Obezbedili smo vam 12 besplatnih kompleta karata (kliknite ovde za program Festivala).

Ukoliko želite da doživite ovo jedinstveno iskustvo i osvojite besplatne ulaznice, kliknite ovde i postanite fan naše Facebook stranice, zatim pošaljite tačan odgovor zajedno s vašim kontakt informacijama (email, telefon i adresa) na info@verbalisti.org

Nagradno pitanje glasi:

  • Navedite bar tri domaća izvođača koji učestvuju na ovogodišnjem Nišville-u?Nisville festival

Nagradna igra počinje danas, a imena dobitnika potražite na našoj Facebook stranici u petak 2. avgusta.

WORKSHOP

Najbolji način da usavršite svoje znanje i unapredite sviranje na omiljenom instrumentu je besplatan workshop. Prijavljivanje je vrlo jednostavno, samo nam pošaljite vaše kontakt podatke, sa kraćom biografijom, na info@verbalisti.org i dobićete priliku da učite od najvećih i najatraktivnijih muzičara koji aktivno muziciraju širom sveta.

PRODAJA ULAZNICA

Karte za Nišville su u prodaji na svim prodajnim mestima Card Service-a i Eventima u Srbiji i inostranstvu, a možete ih naručiti i preko interneta na strani www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading