Letnja škola glume

Letnja škola glume Ivana Tomića u Mikser House-u

letnja skola glume i Ivan Tomic
Ivan Tomić

Ako želite da leto provedete na koristan i kreativan način, poboljšate svoj javni nastup i učvrstite samopouzdanje, prijavite se za “Letnju školu glume” koja se održava od 29. jula do 16. avgusta u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46). Školu vodi popularni verbalista i iskusni predavač, glumac Ivan Tomić, a mogu se prijaviti svi stariji od 15 godina. 

U skladu s principima poslovanja komunikacijske mreže Verbalisti da kreira i podržava najnovije tehnike i trendove u razvijanju komunikacijskih veština, predstavljamo program “Letnje škole glume” koji je osmišljen tako da postepeno, stručno i pažljivo prati i podržava lične sposobnosti i talenat svakog polaznika.

Letnju školu glume vodi iskusni predavač, glumac Ivan Tomić, profesionalac čije će znanje i originalan pedagoški pristup omogućiti svakom od učenika da napreduje, razvije svoje scenske sposobnosti i dati mu priliku da svoj talenat obogati i pokaže u javnom nastupu.

Škola je koncipirana tako da su prve dve nedelje namenjene usavršavanju osnovnih i naprednih tehnika glume, dok je treća nedelja predviđena za upoznavanje sa postupkom kreiranja pozorišne predstave. U našoj školi glume razvićete veštine govora, dikcije, verbalne i fizičke scenske akcije, pokreta, pantomime, akrobatike, scenske borbe; psihološko, poetsko, verbalno i neverbalno izražavanje.

Škola traje tri nedelje, od 29. jula do 16. avgusta, u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46), a časovi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 10  do 13 časova. Učešće u školi se naplaćuje, a za više informacija u vezi sa školom, kao i za prijavljivanje pišite na info@verbalisti.org

Škola glume nastavlja se na jesen i za taj termin prijavljivanje je u toku.

O Ivanu Tomiću
Ivan Tomić je filmski i pozorišni  glumac rođen 20.10.1972. godine. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milenka Maričića i Branislava Mićunovića 2001. godine. U pozorištu, na radiju, filmu i televiziji je ostvario niz zapaženih uloga. Stalni član Beogradskog dramskog pozorišta je od 2008. godine. Od skora niže uspešne nastupe i kao jedan od vodećih standup komičara u regionu.

Ivana smo prvi put gledali u komediji Đorđa Milosavljevića “Ringeraja”, a veoma uspešno nam je dočarao i simpatičnog tinejdžera Milovana u domaćem filmu “Volim te najviše na svetu” reditelja Predraga Velinovića.

Češće se pojavljuje u pozorištu, u predstavama “Tri musketara”, “Uspavana lepotica”, “Buba u uhu”, “Vasilisa Prekrasna”, “U cara Trojana kozje uši”, “Carev zatočnik”, “Šovinistička farsa”, “Moja mama”, “Laku noć, deco”, “Jastučko”, “Sviraj to ponovo, Sem”, “Eling”, “Zečja jama”, “Ne igraj na Engleze”…


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading