Nagradna igra Verbalista za muzički spektakl Nišville 2013!

Uspešna, sada već tradicionalna saradnja Verbalista i najvećeg džez festivala u ovom delu Evrope nastavlja se i ove godine. Niška trvđava otvoriće vrata učesnicima iz celog sveta i ugostiti neke od najznačajnijih muzičara domaće scene. U okviru programa učestvovaće preko 20 bendova koji će doprineti da Niš u ovom periodu postane centar Evrope.

Jezička mreža Verbalisti je dugi niz godina medijski partner festivala Nišville. Svake godine družimo se s najboljim džez muzičarima i prenosimo atmosferu iz centra pozitivne energije tokom vrelih avgustovskih večeri.

Nisville i Verbalisti

Sa Verbalistima i ove godine možete da budete u centru zbivanja na svim koncertima tokom četiri festivalske večeri od 15. do 18. avgusta. Obezbedili smo vam 12 besplatnih kompleta karata (kliknite ovde za program Festivala).

Ukoliko želite da doživite ovo jedinstveno iskustvo i osvojite besplatne ulaznice, kliknite ovde i postanite fan naše Facebook stranice, zatim pošaljite tačan odgovor zajedno s vašim kontakt informacijama (email, telefon i adresa) na info@verbalisti.org

Nagradno pitanje glasi: 

  • Navedite bar tri domaća izvođača koji učestvuju na ovogodišnjem Nišville-u?Nisville festival

Nagradna igra počinje danas, a imena dobitnika potražite na našoj Facebook stranici u petak 2. avgusta.

WORKSHOP

Najbolji način da usavršite svoje znanje i unapredite sviranje na omiljenom instrumentu je besplatan workshop. Prijavljivanje je vrlo jednostavno, samo nam pošaljite vaše kontakt podatke, sa kraćom biografijom, na info@verbalisti.org i dobićete priliku da učite od najvećih i najatraktivnijih muzičara koji aktivno muziciraju širom sveta.

PRODAJA ULAZNICA

Karte za Nišville su u prodaji na svim prodajnim mestima Card Service-a i Eventima u Srbiji i inostranstvu, a možete ih naručiti i preko interneta na strani www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?