Letnja škola jezika na Malti, promocija za hotelski smeštaj

Kursevi jezika promocija

Škola GV Malta smeštena je u prestižnoj vili
Škola GV Malta smeštena je u prestižnoj vili nadomak mora

VAŽNA NAPOMENA, 25. juni 2013 – Sva mesta za besplatni hotelski ugrade za odrasle su popunjena. Ostalo je još nekoliko slobodnih mesta za grupne polaske za mlade (12-18 godina).

Zbog velikog interesovanja uveden je još jedan polazak s pratiocem grupe – 12. jula 🙂

Besplatan hotel upgrade za jezički program za mlade (12-18 god) na Malti za grupne polaske 05, 12, 19. i 26. jula!

Vodeća jezička škola GV Malta je u znak uspešne saradnje sa jezičkom mrežom Verbalisti je i ove godine omogućila hotelski smeštaj za sve naše polaznike koji se upišu na programe usavršavanja znanja engleskog jezika koji počinju 05, 12, 19. i 26. jula. To znači da će svi polaznici biti smešteni u hotelu San Pawl  po istoj ceni jezičkog programa koji se odnosi na studentski smeštaj. Opis i slike hotela San Pawl možete pogledati u galeriji u nastavku. Važna napomena: broj mesta je ograničen.

Za opis programa i cene kursa engleskog jezika za:

1. polaznike uzrasta do 18 godina – kliknite ovde
2. odrasle (18+) – kliknite ovde

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u Srbiji, Crnoj Gori i drugim zemljama jugoistočne Evrope vodeću školu jezika na Malti – GV (Global Village) Malta, specijalizovanu za rad s mladima i porodične jezičke programe.

GV Malta centar za engleski (GV Malta English Center) osnovan je 1999. godine i smešten u prelepoj malteškoj kolonijalnoj vili u Sent Pols Beju (St Pauls Bay), svega par minuta hoda od gradske plaže. Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika, pa je GV takođe i sertifikovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre).

Pogledajte našu video prezentaciju ove prestižne škole koja se nalazi u kraju St Paul’s Bay na Malti, poznatom po svojoj lepoti i bezbednosti:

Sve naše polaznike koji žele da iskoriste ovu jedinstvenu ponudu i provedu jedno nezaboravno jezičko putovanje na Malti savetujemo da nas što pre kontaktiraju ili popune prijavu (kliknite ovde) kako bi mogli odmah da pristupimo rezervaciji avionskih karata jer je njihova raspoloživost u ovom trenutku krajnje ograničena.

Drago nam je da smo u prilici da i na ovaj način obeležimo još jednu uspešnu poslovnu godinu i leto koje će, verujemo, i našim polaznicima ostati u lepom sećanju.

San Pawl hotel

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading