Kursevi nemačkog jezika

Our German language students in Berlin, Verbalists Language NetworkDugogodišnji partner jezičke mreže Verbalisti koledž GLS (German Language School) smešten je u istorijskom centru Berlina, u boemskom kvartu “Prenzlauer Berg”. Taj deo nekadašnjeg istočnog Berlina, u kom su dom pronašli mnogi intelektualci i umetnici, sada se smatra „über-trendy” kvartom.

Opis programa i cene pogledajte na sledećim linkovima:

Berlin, nemački jezik (16-20 god), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – kliknite ovde
Berlin, nemački jezik, sportski kamp za mlade (12-17 godina), GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – kliknite ovde

Berlin, nemački jezik (ODRASLI) – GERMAN LANGUAGE SCHOOL (GLS) – kliknite ovde

Škola je osnovana 1983. godine i akreditovana je od strane berlinskog Senata, švedskog Ministartsva prosvete, kao i od strane međunarodnih asocijacija ALTO, EAQUALS i IALC. GLS je čak dva puta proglašena za najbolju jezičku školu u Nemačkoj od strane LTM Language Travel Magazine — 2008. i 2010. godine.
_

_

_

Mesta za ovu možda najbolju jezičku školu u Evropi se brzo popunjavaju, pa ako želite ove godine jedan super provod dok usavršavate nemački u Berlinu, preporučujemo da se što pre prijavite. Da bismo mogli da proverimo raspoloživost mesta na programu i smeštaju, potrebno je da nam pošaljete prijavu koju možete preuzeti ovde na info@prodirekt.net ili nas kontaktirajte popunjavanjem sledećeg formulara:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?