Letovanje i učenje engleskog jezika u najboljim školama na Malti

Kursevi engleskog u koledzu GV na Malti

Svakog leta gotovo 100.000 “jezičkih turista” iz cele Evrope usavršava engleski jezik na Malti. Malta je i ostrvo čuvenog viteškog reda, a zovu je i novim Holivudom. Zašto je Malta idealna destinacija za odmor, zabavu i jezičko usavršavanje, pogledajte u prilogu TV emisije “Speak Your Mind!”.

Regionalna jezička mreža Verbalisti, koja na Balkanu ekskluzivno zastupa dva vodeća koledža na Malti – IELS i GV, pruža mogućnost da po najpovoljnijim cenama provedete letnji odmor dok usavršavate engleski. U ponudi su programi za sve uzraste i namene – letnji kampovi za mlade, individualna jezička putovanja za odrasle, porodična putovanja, poslovni programi, priprema za IELTS i stručna usavršavanja za predavače engleskog jezika. Opis i cene programa na Malti možete naći na sledećim linkovima:

Letovanje na Malti sa Verbalistima Prvi korak u prijavnoj proceduri koji vas ne obavezuje na upis programa je popunjavanje prijave/upita koju možete preuzeti ovde.

Sarađujući s nama kao obrazovnom kompanijom i ekskluzivnim zastupnikom škola, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. Jezičke programe upisujete po istim, a tokom određenih promocija, čak i po nižim cenama od onih koje je objavio strani koledž ili edukator.

PRODIREKT LLC je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

VERBALISTI TV EMISIJA “SPEAK YOUR MIND!”

JEZIČKO PUTOVANJE NA MALTU

Imate pitanja vezana za letnji kamp za mlade i jezičke programe na Malti? Želite da se upišete na neki od naših programa? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?