Kursevi italijanskog u Italiji

Kursevi italijanskog u Milanu
Kursevi italijanskog u Milanu

Provedite se i obiđite najlepše gradove Evrope usavršavajući italijanski u vodećim školama jezika u Italiji.

AirSerbia i druge aviokompanije često objavljuju veoma atraktivne ponude, pa je tako moguće kupiti avio-kartu za povratni let Beograd-Rim ili Beograd-Milano već za oko 100 evra, uključujući sve takse.

Iskoristite ove dodatne povoljnosti i praktično za istu cenu turističkog aranžmana od 10 dana, provedite 14 dana u Milanu, Firenci, Rimu ili Veneciji dok učite italijanski u najboljim jezičkim koledžima i uživate u jedinstvenim aktivnostima koje škole za vas organizuju. Opcije jezičkog putovanja od 3 i više nedelja ne samo da pružaju još veću uštedu, već su i najbolje za učenje jezika.

MILANO
Milano je italijanski poslovni centar i grad koji diktira modne trendove celom svetu, a ljubitelji umetnosti pre svega ga posećuju zbog Da Vinčijeve “Tajne večere”, trećoj po veličini katedrali Il Duomo, kao i operskoj kući La Scala. Detalje jezičkog programa u Milanu pogledajte ovde ili kilknite na sledeći naslov/link:

Milano, italijanski jezik – LINGUADUE

FIRENCA
Mnogi će reći da je Firenca još atraktivnija destinacija za učenje italijanskog jezika, pa ako želite da usavršite svoj italijanski u kolevci modernog italijanskog jezika i predivnom gradu, kliknite ovde ili na sledeći naslov/link:

Firenca, italijanski jezik (16+ god) – LINGUAVIVA

Kursevi italijanskog u Rimu
Kursevi italijanskog u Rimu

RIM
A za usavršavanje italijanskog u “muzeju na otvorenom“ i jednom od najlepših gradova sveta, kliknite ovde ili na sledeći naslov/link:

Rim, italijanski jezik – DILIT IH

VENECIJA
Šetnju Italijom završavamo u najčuvenijem gradu na vodi, u kome kanali zamenjuju ulice, a gondole automobile. Opis jezičkog programa pronađite ovde ili na:

Venecija, italijanski jezik (16+ god) – ISTITUTO VENEZIA

Sarađujući s jezičkom mrežom Verbalisti, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili najbolji koledži u svetu, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Kursevi italijanskog jezika u Italiji, Venecija, VerbalistiPRODIREKT LLC, u čijem sastavu posluje regionalna jezička mreža Verbalisti, prva je kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Prošli smo obuku za inspektore jezičkih škola – Inspections & Inspector Training Course koju organizuje EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services). Naše dvadesetogodišnje iskustvo i međunarodne akreditacije vaša su garancija kvaliteta.

Italijanski koledži koje zastupamo prošli su strogu selekciju od strane jezičke mreže. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj.

Mi nismo turistička agencija, već akreditovana jezička obrazovna grupa. Kvalifikovani smo da vam pomognemo u biranju odgovarajuće škole, vrste, dužine i intenziteta kursa, kao i eventualnoj proveri i testiranju nivoa znanja stranog jezika. Pored toga, proces jezičke i profesionalne edukacije nastavlja se i po vašem povratku u zemlju, a mi smo tu da, po potrebi, doprinesemo kreiranju i što boljoj realizaciji plana profesionalnog usavršavanja i daljeg razvoja vaše karijere.

Kursevi italijanskog u Rimu

Želite da upišete neki od ponuđenih progama ili imate neko pitanje? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading