Kursevi italijanskog u Italiji

Kursevi italijanskog u Milanu
Kursevi italijanskog u Milanu

Provedite se i obiđite najlepše gradove Evrope usavršavajući italijanski u vodećim školama jezika u Italiji.

AirSerbia i druge aviokompanije često objavljuju veoma atraktivne ponude, pa je tako moguće kupiti avio-kartu za povratni let Beograd-Rim ili Beograd-Milano već za oko 100 evra, uključujući sve takse.

Iskoristite ove dodatne povoljnosti i praktično za istu cenu turističkog aranžmana od 10 dana, provedite 14 dana u Milanu, Firenci, Rimu ili Veneciji dok učite italijanski u najboljim jezičkim koledžima i uživate u jedinstvenim aktivnostima koje škole za vas organizuju. Opcije jezičkog putovanja od 3 i više nedelja ne samo da pružaju još veću uštedu, već su i najbolje za učenje jezika.

MILANO
Milano je italijanski poslovni centar i grad koji diktira modne trendove celom svetu, a ljubitelji umetnosti pre svega ga posećuju zbog Da Vinčijeve “Tajne večere”, trećoj po veličini katedrali Il Duomo, kao i operskoj kući La Scala. Detalje jezičkog programa u Milanu pogledajte ovde ili kilknite na sledeći naslov/link:

Milano, italijanski jezik – LINGUADUE

FIRENCA
Mnogi će reći da je Firenca još atraktivnija destinacija za učenje italijanskog jezika, pa ako želite da usavršite svoj italijanski u kolevci modernog italijanskog jezika i predivnom gradu, kliknite ovde ili na sledeći naslov/link:

Firenca, italijanski jezik (16+ god) – LINGUAVIVA

Kursevi italijanskog u Rimu
Kursevi italijanskog u Rimu

RIM
A za usavršavanje italijanskog u “muzeju na otvorenom“ i jednom od najlepših gradova sveta, kliknite ovde ili na sledeći naslov/link:

Rim, italijanski jezik – DILIT IH

VENECIJA
Šetnju Italijom završavamo u najčuvenijem gradu na vodi, u kome kanali zamenjuju ulice, a gondole automobile. Opis jezičkog programa pronađite ovde ili na:

Venecija, italijanski jezik (16+ god) – ISTITUTO VENEZIA

Sarađujući s jezičkom mrežom Verbalisti, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili najbolji koledži u svetu, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste kao član jezičke mreže.

Kursevi italijanskog jezika u Italiji, Venecija, VerbalistiPRODIREKT LLC, u čijem sastavu posluje regionalna jezička mreža Verbalisti, prva je kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Prošli smo obuku za inspektore jezičkih škola – Inspections & Inspector Training Course koju organizuje EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services). Naše dvadesetogodišnje iskustvo i međunarodne akreditacije vaša su garancija kvaliteta.

Italijanski koledži koje zastupamo prošli su strogu selekciju od strane jezičke mreže. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima, nastavnim kadrom, programima i metodama, razgovarali s polaznicima, prisustvovali časovima i pregledali ponuđeni smeštaj.

Mi nismo turistička agencija, već akreditovana jezička obrazovna grupa. Kvalifikovani smo da vam pomognemo u biranju odgovarajuće škole, vrste, dužine i intenziteta kursa, kao i eventualnoj proveri i testiranju nivoa znanja stranog jezika. Pored toga, proces jezičke i profesionalne edukacije nastavlja se i po vašem povratku u zemlju, a mi smo tu da, po potrebi, doprinesemo kreiranju i što boljoj realizaciji plana profesionalnog usavršavanja i daljeg razvoja vaše karijere.

Kursevi italijanskog u Rimu

Želite da upišete neki od ponuđenih progama ili imate neko pitanje? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?