Kursevi engleskog za mlade u Londonu i Njujorku

Teen grupa Verbalista koja je učila engleski u Londonu

Jezička mreža Verbalisti, koja se nalazi u vlasništvu američke obrazovne grupe Prodirekt, odmah je nakon svog osnivanja 2007. godine dobila najcenjenije međunarodne akreditacije u domenu jezičke edukacije i akademskog savetovanja. Ekskluzivna zastupstva najčuvenijih koledža i svetskih robnih marki, poput, Kingsa, Dukesa, Manchester Cityija, Manchester Uniteda, Real Madrida i Nikea, govore u prilog kvaliteta našeg poslovanja. Jezička mreža je danas vodeća u Evropi i najveća u regionu.

Jedan od partnera jezičke mreže i najboljih edukatora za mlade je britanski LAL čiji lanac škola se nalazi u sastavu jednog od najvećih turističkih operatera u svetu, korporacije FTI sa sedištem u Minhenu.

I ovog leta predstavljamo dve najtraženije letnje škole engleskog jezika u Londonu i Njujorku koje se izvode pod okriljem LALa.

LONDON škola engleskog jezika za uzrast 11-17 god – klikni ovde za detalje

NEW YORK škola engleskog jezika za uzrast 13-18 god – klikni ovde za detalje

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivni je zastupnik za područje jugoistočne Evrope jezičkih kampova za mlade u Engleskoj, Americi i na Malti britankse grupacije LAL.

LONDON, letnja škola engleskog jezika (11-17 god)

Ricmond, LondonLetnji kamp u Londonu organizuje se u čuvenom koledžu St Mary’s University u Tvikenamu, mestu koje se nalazi odmah pored reke Temze, poznatom po divnim parkovima i bezbednom okruženju. Univerzitet poseduje moderno opremljene učionice, amfiteatre, zajedničke prostorije za poslepodnevne i večernje aktivnosti, kafe klub i školski restoran. Kampus takođe raspolaže sa izvanrednim sportskim terenima i okružen je prostranim zelenim površinama.

Nedaleko od kampusa nalazi se Ričmond, jedan od najlepših i najprestižnijih krajeva Londona, prošaran bajkovitim šetalištima pored reke Temze i cvetnim pabovima koji u kasnim popodnevnim časovima i noću žive punim plućima. Mnogi mladi iz drugih krajeva Londona često dolaze u Ričmond na zabavu, dok oni drugi malo stariji ne propuštaju da se s vremena na vreme tokom vikenda opuste u suncem obasjanim baštama brojnih pabova i restorana.

Jedno leto u školi jezika LAL u Londonu

_

NJUJORK, letnja škola engleskog jezika (13-18 god)

Letnja skola jezika odrzava se u prostorijama Univerziteta Fordam (Fordham University)Letnja škola jezika u Njujorku organizuje se u prostorijama vodećeg američkog univerziteta Fordam čiji poslediplomski programi iz finansija su rangirani među dvadeset najboljih u SAD. Veoma moderno opremljen Rose Hill kampus univerziteta nalazi se u neposrednoj blizini Botaničke bašte i Zoološkog vrta, na samo 17 minuta vožnje metroom do strogog centra Menhetna. Univerzitet čak ima i svoju metro stanicu na ekspresnoj liniji Lexington Avenue koja vodi do popularnih njujorških mesta, kao što su Jenki stadion, Central park i Peta avenija.

Pored nivoa znanja, kriterijum za formiranje razreda je i uzrast, tako da se u jednoj grupi nalaze polaznici približno istog znanja i godina. Nastavni program uključuje vežbe konverzacije kroz igranje uloga (role play) i diskusije, kao i vežbe slušanja i čitanja.

Letnja škola koncipirana je tako da mladi uče engleski kroz kontekst, koristeći jezik u realnim životnim situacijama. Zato su vannastavne i zabavne aktivnosti pažljivo isplanirane i zauzimaju centralno mesto u učenju, ali i brzom prilagođavanju polaznika međunarodnom okruženju u školi i van nje. Na kraju kursa, svi polaznici dobijaju sertfikat o odslušanom kursu sa jasno naznačenim nivoom znanja.

  • Kliknite ovde i upoznajte se sa detaljima i cenama letnje škole u Njujorku.

Jedno leto u školi jezika LAL u Njujorku

Pogledajte ostale programe i jezička putovanja ovde.

Verbalisti su društvena mreža i poslovna grupa kompanije PRODIREKT LLC, koja je predstavnik i u većini slučajeva regionalni ekskluzivni zastupnik elitnih koledža i škola u svetu. PRODIREKT LLC je prva kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je 2011. godine dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi — britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta.

Mi nismo turistička agencija već obrazovna grupa. Verbaliste predvode stručnjaci koji su završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i koji poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju obrazovnih programa.

Koledži s kojima sarađujemo prošli su našu strogu selekciju. Svaku školu jezika smo posetili, upoznali se s njenim vlasnicima i direktorima, nastavnim kadrom, programima i metodama, a razgovarali smo i s polaznicima i prisustvovali časovima. Sve škole i koledži, koji su deo jezičke mreže Verbalisti, poseduju međunarodne akreditacije i rangirani su u samom vrhu u svetu po kvalitetu nastave i vannastavnih aktivnosti.

Jezičke programe upisujete po istim, a tokom određenih promocija, čak i po nižim cenama od onih koje je objavio strani koledž ili edukator.

Pridružite nam se ponovo narednog leta na jezičkim putovanjima u London i Njujork, ili se upišite po prvi put i proverite zašto je tokom poslednjih deset godina čak 4.000 polaznika pohađalo programe jezičke mreže Verbalisti širom sveta.

 

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?