Veliki prolećni popust za jezička putovanja

Kursevi stranih jezikaKursevi jezika promocija

Popust od čak 100 evra ako otputujete i otpočnete jezičko školovanje pre 4. maja za bilo koji program u ponudi jezičke mreže Verbalisti.

Iskoristite prolećne praznike za jezičko putovanje u London, Rim, Berlin, Barselonu, Ibicu, Sankt Peterburg ili možda na Maltu.

Kliknite ovde za listu najpopularnijih jezičkih programa, detaljne informacije i cene. Zatim pošaljite popunjenu prijavu/upit (preuzmite ovde), na info@prodirekt.net i mi ćemo vam poslati konkretnu ponudu za vaše jezičko putovanje.

Sa nama ostvarujete dodatne uštede jer ne snosite troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.
_

Imate pitanje u vezi s kursem jezika u inostranstvu koji želite da pohađate? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Stari Grad, Beograd, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading