Veliki prolećni popust za jezička putovanja

Kursevi stranih jezikaKursevi jezika promocija

Popust od čak 100 evra ako otputujete i otpočnete jezičko školovanje pre 4. maja za bilo koji program u ponudi jezičke mreže Verbalisti.

Iskoristite prolećne praznike za jezičko putovanje u London, Rim, Berlin, Barselonu, Ibicu, Sankt Peterburg ili možda na Maltu.

Kliknite ovde za listu najpopularnijih jezičkih programa, detaljne informacije i cene. Zatim pošaljite popunjenu prijavu/upit (preuzmite ovde), na info@prodirekt.net i mi ćemo vam poslati konkretnu ponudu za vaše jezičko putovanje.

Sa nama ostvarujete dodatne uštede jer ne snosite troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.
_

Imate pitanje u vezi s kursem jezika u inostranstvu koji želite da pohađate? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Stari Grad, Beograd, Serbia

Imate komentar ili pitanje?