Engleski jezički program u Londonu (16+ god)

Letnja skola engleskog jezika i Freestyle program u Londonu, Verbalisti

Programi engleskog jezika u Londonu – KVALITETNO, BEZBEDNO i POLETNO

Koledž Sent Džajls u Londonu
Koledž Sent Džajls u londonskoj četvrti Hajgejt

Hajgejt (Highgate) je ekskluzivna rezidencijalna četvrt Londona, poput beogradskog Dedinja. Poseduje šarm malog mesta punog zelenih površina, naravno, sa svim modernim pratećim sadržajima – buticima, pabovima, restoranima. Danas predstavlja jednu od najelitnijih stambenih četvrti svega 20 minuta udaljenu od centra Londona. Nekada su ovde živeli Frojd, Karl Marks (koji je čak i sahranjen na Hajgejtu), Čarls Dikens, a sada su među viđenijim stanovnicima ovog kraja Sting, Boj Džordž i Kejt Mos. Preporučuje se studentima koji žele da uče u bezbednoj zoni okruženi mirom i zelenilom.

Škola

Sent Džajlz (St. Giles) koledž u Hajgejtu poseduje moderno opremljene učionice, klasičnu jezičku laboratoriju, kao i kompjutersku laboratoriju sa besplatnim pristupom internetu, bogatu biblioteku i DVD-teku. Sama zgrada je okružena prostranim vrtom gde se vrlo često organizuju roštiljijade. Pored studenata iz celog sveta koji dolaze da uče engleski, ovde ćete sresti i Engleze koji u koledžu Sent Džajlz pohađaju studije za profesore engleskog jezika.

Učionice su opremljene interaktivnim tablama
Učionice su opremljene interaktivnim tablama

Kurs

Možete birati kurs u trajanju od 2, 3, 4 ili više sedmica. Nastava je organizovana u prepodnevnim ili poslepodnevnim časovima, a jedan čas traje 50 minuta. Ako želite brže napredovanje moguće je uplatiti English Plus program – 5 individualnih časova nedeljno po ceni od 220£ nedeljno. Opšti engleski se može slušati i 6 časova dnevno (28 časova nedeljno, 09.00-15.30h). Isto toliko časova ima i kurs poslovnog engleskog jezika (Business English) koji polaznike direktno vodi ka polaganju ispita za međunarodno priznatu BEC (Cambridge Business English Certificate) diplomu.

Ukoliko je vaše znanje engleskog jezika na srednjem nivou (Intermediate/B1), možete se opredeliti za pripremni kurs za polaganje IELTS ispita sa fondom od 20 časova nedeljno, odnosno 4 časa dnevno (09.00-13.00). Ovaj kurs traje najmanje 4 nedelje. Svi razredi su internacionalni sa najviše 12 polaznika u grupi.

Kantina koledža St Giles u londonskoj četvrti HajgejtSmeštaj

Porodica (za punoletne polaznike). Smeštaj se nudi u brižljivo odabranim porodicama sa kojima koledž Sent Džajls godinama sarađuje u dvokrevetnim sobama na bazi noćenja s doručkom. Za smeštaj u jednokrevetnoj sobi treba dodati 26£ nedeljno na cene prikazane u tabeli. Doplata za večeru iznosi 33£ nedeljno.

Za polaznike uzrasta 16 i 17 godina pravilnik Britanskog saveta nalaže obavezan boravak na bazi polupansiona, pa na cene porodičnog smeštaja iskazane u tabeli treba dodati 45£ nedeljno.

Čester Haus (za urast 18-25 godina) je izvanredan hostel koji se nalazi na oko 25 minuta hoda ili desetak minuta vožnje autobusom od koledža. Raspolaže velikim brojem zajedničkih prostorija (TV sale, video sale, bilijar, stoni tenis, 2 klavira, teretana, pristup internetu), fudbalskim i tenis terenima. Sobe su jednokrevetne, kupatila spratna, a ishrana je na bazi polupansiona radnim danom i punog pansiona vikendom. Doplata za sobu s privatnim kupatilom iznosi 100£ funti nedeljno.

Jutarnje listanje štampe u metrou pred obilazak Londona

Somerset Kort je moderna studentska rezidencija namenjena polaznicima uzrasta 18 i više godina. Udaljena je petnaest minuta putovanja metroom od koledža. Sve sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilima i internetom i grupisane u apartmane od po četiri do šest soba; svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Ova rezidencija ima i nekoliko zajedničkih prostorija sa plazma televizorima, kao i prostorije za pranje i sušenje veša. Boravak je na bazi noćenja. Doplata za doručak 26£ nedeljno, a ručak 48£ nedeljno (služe se u restoranu škole St. Giles).

Polasci

Polaznici koji imaju predznanje engleskog jezika mogu započeti program svakog ponedeljka počevši od 2. januara 2017.

Za sve programe polazak i povratak uvek je nedeljom, a nastava počinje ponedeljkom.

2017 CENE JEZIČKIH PROGRAMA PO OSOBI

cene-za-kurs-engleskog-jezika-u-londonu-u-koledzu-st-giles-london-highgate-2017-verbalisti
Cene su date u funtama (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Foto sešn Verbalista pre časa, koledž St Giles Highgate
Foto sešn Verbalista pre časa, koledž St Giles Highgate

Kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, odabrani smeštaj i administrativni troškovi, ishrana prema cenovniku u tabeli, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, korišćenje udžbenika tokom kursa uz davanje depozita, neograničeno korišćenje jezičke i kompjuterske laboratorije, besplatan pristup internetu, reklamna torba koledža.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50£, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, troškovi pribavljanja britanske vize i putno osiguranje.

Doplate

English Plus je opcioni paket od 5 individualnih časova koji se kombinuje s odabranim kursem engleskog jezika. Njegova cena je 220£ nedeljno.

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti
Iskustva polaznika i kako izgleda nastava u koledžu St. Giles Highgate

_

Kratka šetnja predgrađem Hajgejt (Highgate) u Londonu

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom u koledžu Sent Džajls? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:
_

Save

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?