Letnja škola španskog jezika na Ibici (14-18 god)

Ibica, poznata i kao „la Isla Blanca“ (Belo ostrvo), najlepše je od četiri Balearska ostrva. Prekrasni  zalivi i uvale sa kristalno čistom vodom, visoke stene koje štrče iz mora, mediteranske plaže sa sitnim belim peskom, mirišljave borove šume, romantični zalivi sunca i prijatni barovi na plaži poznati kao „chiringuitos“… sve ovo čini Ibicu savršenim mestom za odmor i učenje.

Letnja skola spanskog za tinejdzere na Ibici
Šoping popodne na Ibici – Verbalisti polaznici s pratiocem grupe

Svoju popularnost Ibica umnogome duguje i legendarnom noćnom životu. Svakog leta najpoznatiji svetski di-džejevi do usijanja podižu atmosferu u lokalnim klubovima.

Ibica je raj i za kupoholičare: razni šoping centri, butici, prodavnice i pijace nude sve što poželite.

Škola

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi najugledniju i najstariju jezičku školu na Ibici Instituto de Idiomas. Školu su osnovali lingvisti s dugogodišnjim iskustvom u nastavi španskog jezika za strance.Ulaz u skolu na Ibici

Letnja škola španskog jezika za mlade na Ibici predstavlja idealan spoj nastave i fantastičnih vannastavnih aktivnosti. Program aktivnosti pažljivo je dizanjiran od strane jezičke mreže Verbalisti i stručnjaka koledža Instituto de Idiomas kako bi najmlađi polaznici vežbali španski u međusobnom druženju van učionice i u isto vreme osetili sve čari Ibice. Brojne sportske aktivnosti, obilasci ostrva i provod na čudesnim plažama Ibice odvijaju se pod nadzorom osoblja škole (activity leaders).

Verbalisti polaznici skole spanskog jezika na IbiciKurs

Mladi polaznici pohađaju 4 časa dnevno (svaki čas traje 45 minuta) od 9:00 do 12:15 u posebnom letnjem koledžu. U grupi se nalazi najviše 14 učenika. Iako to nije apsolutni uslov, poželjno je da je polaznik pohađao najmanje godinu dana kursa ili nastave španskog jezika u svojoj zemlji.

Smeštaj

Učenici su smešteni u hotelu El Puerto u gradu na samo 5 minuta (peške) od škole.  U ovom čuvenom starom delu grada Ibice nalaze se najbolja mesta za šoping i zabavu, kao i preslatke taverne. Na drugom spratu hotela je veliki bazen i terasa, a na raspolaganju su i teretana i sauna. Boravak je na bazi punog pansiona (kontinentalni doručak, lanč paket i večera). Iako su posteljina i peškiri obezbeđeni, potrebno je poneti peškire za plažu.

Slobodno vreme

Svakog popodneva i u večernjim časovima polaznici učestvuju u raznovrsnom programu vannastavnih aktivnosti, čiji cilj nije samo zabava već i prilika da se kroz druženje proveri znanje španskog jezika. Prisustvo aktivnostima je stoga obavezno za sve maloletne polaznike programa, a tokom boravka na Ibici sa društvom iz koledža i pod nadzorom pratioca grupe kupaćete se na najlepšim peščanim plažama na ostrvu, baviti se sportovima, obilaziti Ibicu u pratnji profesionalnih vodiča, a predviđeno je vreme i za šoping. Večeri su rezervisane za još zabave i druženja, kao što su roštilj i DJ na plaži.

U cenu je uključenoVerbalisti na plazi na Ibici

Kurs engleskog jezika, kompletan nastavni materijal, administrativni troškovi upisa od €45 koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u školskoj rezidenciji na bazi punog pansiona, usluga pratioca grupe i program ekskurzija i aktivnosti.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije €50, organizovan grupni avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse, aerodromski transferi, lokalni prevoz na Ibici i putno osiguranje.

2014 CENE JEZIČKIH PROGRAMA PO OSOBI
(PROGRAM ZA UZRAST OD 14 DO 18 GODINA SA PRATIOCEM GRUPE)

Cene letnje skole spanskog jezika na Ibici, 2014, Verbalisti
Grupno putovanje sa pratiocem grupe, uzrast 14-18 godina

Grupni polazak: 27. jula 2014.

Napomena: putovanje s pratiocem grupe moguće je realizovati isključivo uz grupni avio prevoz i polaznik kupuje avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT LLC. Cena avio-karte u tom slučaju, pored prevoza, uključuje i troškove organizovanog grupnog putovanja, usluge pratioca grupe i povratne aerodromske transfere. Cene prikazane u tabeli ne uključuju trošak avio-karte/grupnog putovanja i avio-karta se kupuje naknadno, nakon što koledž potvrdi upis polaznika i izda njegova upisna dokumenta. Zbog sigurnosti i pouzdanosti, letovi se organizuju na redovnim linijama. Niskotarifne avio-kompanije nikad se ne koriste za prevoz maloletnih polaznika. Cena avio-karte koju polaznik plaća u velikoj meri zavisi od toga kada je polaznik izvršio plaćanje za avio-kartu, zato i preporučujemo što raniji upis na program.

Polaznici ostvaruju dodatne uštede i jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

This slideshow requires JavaScript.

Imate pitanje u vezi sa letnjom školom jezika u školi Instituto de Idiomas na Ibici? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?