Kursevi engleskog jezika za odrasle polaznike, poslovne ljude i profesionalce, Covent Garden – London

Kursevi engleskog jezika sa VerbalistimaTražite elitni jezički koledž, volite bogat kulturni život i dobru zabavu i želite da steknete lična i poslovna prijateljstva u jednom od najlepših gradova na svetu – program u jezičkom centru EC u Kovent gardenu je sve to i mnogo više.

Smešten u središtu londonskog Vest Enda, Kovent garden (Covent Garden) je poznat po svojoj živoj atmosferi, čuvenim pozorištima, mnoštvu restorana i pabova, a zovu ga i šoping-centrom Londona.

Svakog dana nakon završenih časova dovoljno je da samo iskoračite iz škole i naćićete se u centru svih zbivanja. Legendarni britanski pabovi vrebaju na svakom uglu, a naša preporuka je Lamb and Flag pab koji i pored toga što pomalo izgleda trošno, pruža odličnu atmosferu. To je ujedno bilo i omiljeno mesto Čarlsa Dikensa.

Verbalisti ispred cuvenog paba Lamb and Flag u Londonu
Verbalisti ispred čuvenog paba Lamb and Flag u Londonu

Narednog dana obiđite omanje pozorište St. Martin’s Theatre i pogledajte predstavu s najdužim repertoarom u istoriji britanskog pozorišta – Mišolovku Agate Kristi.

Iako ćete šetajući u pauzi časova ili nakon škole često nailaziti na ulične zabavljače, obavezno odvojite malo vremena da im posvetite posebnu pažnju. Svi zabavljači u Kovent gardenu prošli su audicije pred strogim komisijama, imaju dozvole za rad i spadaju u jedne od najboljih na svetu. Eventualno učestvovanje u nekoj od njihovih tačaka ostaće vam dugo u sećanju.

Soping u Kovent gardenu, jezicka mreza Verbalisti
Covent Garden je poznat i kao šoping-centar Londona

A sutradan kad zahuktali London punom parom nastavi svojim tempom, ponovo ćete biti u centru svih zbivanja, spremni na nova iznenađenja koja će vam ta svetska prestonica priređivati nakon odslušanih časova.

ŠKOLA EC COVENT GARDEN

Jezička mreža Verbalisti ekskluzivno zastupa u Srbiji i drugim zemljama jugoistočne Evrope jedan od najboljih jezičkih koledža u svetu – EC.

EC poseduje 16 škola u pet zemalja sveta, a u Londonu njihovi moderni jezički centri nalaze se u prestižnim delovima grada, Justonu (Euston) i Kovent gardenu (Covent Garden). U 2012. godini preko 700 zaposlenih u EC jezičkim centrima brinulo se o školovanju 40.000 studenata iz 140 zemalja u svetu. EC škole na Malti, u Velikoj Britaniji, SAD i Kanadi više puta su nagrađivane kao najbolje u jezičkoj edukaciji.

Jezički centar u Kovent gardenu uređen je po meri odraslih polaznika i poslovnih ljudi. Poseduje 11 moderno opremljenih učionica.

KURS

Nastava se organizuje u malim grupama od najviše 12 polaznika. Program je namenjen polaznicima uzrasta 30 i više godina a ukoliko ste mlađi i želite da učite engleski u srcu Londona pogledajte program EC London Euston ovde.

Verbalisti - engleski jezicki program u Londonu, Covent Garden, ECTokom visoke sezone (leto) časovi se pohađaju svakog dana neizmenično, prepodne i poslepodne, a moguće je, ako postoji mesto na programu, izabrati i samo poslepodnevni termin.

Standardni kurs (General English) ima fond od 20 časova nedeljno (čas traje 45 minuta), a ukoliko ste spremni da uložite više truda i energije, predlažemo intenzivan kurs (Intensive English) sa fondom od 30 časova nedeljno.

EC je razvio svoju nastavnu metodologiju kojom polaznike uči kako se engleski govori i koristi u  realnim životnim situacijama. Izučavajući sve 4 jezičke veštine (reading, writing, speaking, listening), polaznici usavršavaju konverzaciju i tečno izražavanje. Pored redovnih udžbenika, predavači često dopunjavaju nastavu autentičnim materijalima, poput novinskih tekstova, video klipova ili informacija sa interneta.

Smestaj u porodici u Londonu
Primer smeštaja u porodici u Londonu

Ukoliko planirate karijeru u inostranstvu, ili na poslu sarađujete sa strancima, predlažemo kurs poslovnog engleskog jezika (English for Work). Nastava se organizuje u malim grupama, a tokom ovog jezičkog programa usavršićete usmenu i pismenu poslovnu komunikaciju i interakciju. Nedeljni fond časova je 30 – po 6 svakog radnog dana.

SMEŠTAJ

Polaznici EC koledža u Londonu mogu se opredeliti za smeštaj u porodici ili u studentskim rezidencijama. Cene smeštaja izražene u tabeli uključuju troškove organizacije smeštaja od strane koledža u iznosu od £30 (Accommodation Placement Fee).

Smeštaj u porodici
Smeštaj u porodici je odličan način da se upoznate sa britanskim načinom života i intenzivno vežbate govorni engleski. Polaznici su smešteni u jednokrevetnim sobama u brižljivo odabranim porodicama sa ishranom na bazi noćenja s doručkom ili polupansiona. U porodičnom smeštaju nije moguće korišćenje kuhinje za kuvanje. Posteljina i peškiri su obezbeđeni.

Visina cene smeštaja u porodici zavisi od zone, odnosno udaljenosti lokacije u kojoj se smeštaj nalazi od samog centra Londona. Polaznici dele kupatilo sa članovima porodice, dok je u zoni 3 i 4 moguće dobiti sobu sa privatnim kupatilom.

CENE JEZIČKIH PROGRAMA ZA SMEŠTAJ U PORODICI

Kursevi engleskog jezika, EC London Covent Garden cenovnik za PORODICNI smestaj, Verbalisti, 2013
2013 cenovnik za kurs engleskog jezika u koledžu EC LONDON COVENT GARDEN sa smeštajem u porodici
* U slučaju greške u cenovniku, merodavne su objavljene cene u brošuri koledža EC
Jezička mreža Verbalisti

Smeštaj u studentskoj rezidenciji

Somerset Kort (Somerset Court) je nova, moderna studentska rezidencija i nalazli se u zoni 1, što predstavlja idealnu lokaciju zbog blizine metrou i čuvenim radnjama i pabovima u Camdenu. Polaznici se sami staraju o ishrani, a 2 lokalna supermarketa su na manje od 10 minuta hoda od rezidencije.

Sobe su jednokrevetne sa privatnim kupatilima i internetom i grupisane u apartmane od po četiri do šest soba; svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju i zajedničku dnevnu sobu. Sobe se čiste i posteljina menja jednom nedeljno. Rezidencija obezbeđuje posteljinu, dok peškire sam donosi svaki student. Adresa: Aldenham Street Euston,  London, NW1 1AS

CENE JEZIČKIH PROGRAMA ZA SMEŠTAJ U STUDENTSKOJ REZIDENCIJI

Kursevi engleskog jezika, EC London Covent Garden cenovnik za REZIDENCIONI smestaj, Verbalisti, 2013
2013 cenovnik za kurs engleskog jezika u koledžu EC LONDON COVENT GARDEN sa smeštajem u studentskoj rezidenciji Somerset Court
* U slučaju greške u cenovniku, merodavne su objavljene cene u brošuri koledža EC
Jezička mreža Verbalisti

U cenu je uključeno
Odabrani kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj, administrativni troškovi upisa od £40 koji su nepovratni, administrativni troškovi smeštaja od £30 koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, udžbenik i besplatan pristup internetu.

Pomoć oko prijave za britansku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

Radnje u Covent GardenuU cenu nije uključeno
Troškovi registracije £50, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, putno osiguranje i troškovi pribavljanja britanske vize.

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sa jezičkom mrežom Verbalisti sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

POLASCI

Polaznici mogu započeti program svakog ponedeljka. Za sve programe smeštaj je rezervisan od nedelje do subote, a nastava počinje ponedeljkom.

Prodirekt akreditacije za edukaciju i jezičku obuku - English UK i ICEF

This slideshow requires JavaScript.

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom u koledžu EC London Covent Garden? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?