Brzo učenje engleskog jezika sa Video Booster-om o legendarnom Hičkoku

Hitchcock: Why This One, Hitch?

Klikni ovde i saznaj više o životu legendarnog reditelja Hičkoka dok usavršavaš engleski sa ovim zanimljivim Video Booster-om.

In this scene from the biopic about the iconic director of films like The Birds, Psycho, and North By Northwest, Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins) discusses finances, risk-taking and freedom with his wife, Alma (Helen Mirren).

Nov nacin za ucenje engleskog, video Hickok, Verbalisti
Nov način za učenje engleskog jezika – online platforma English Attack!
Jezička mreža Verbalisti

Besplatni nedeljni sadržaji, Verbalisti Travel Channel i veliki popust na pretplatu

Mediji za ucenje engleskog jezika, Verbalisti kanalKorisnici jezičke mreže Verbalisti imaju priliku da na našem portalu za online učenje engleskog jezika – English Attack! probaju besplatno nov, napredan način za usavršavanje znanja stranih jezika koji je veoma brzo našao primenu u 23 zemlje sveta, da bi ga prošle godine i francusko Ministarstvo obrazovanja uvrstilo kao nastavno sredstvo u toj zemlji. Iako naši polaznici mogu svake nedelje da besplatno provežbaju izabran sadržaj za tu nedelju, prave pozitivne efekte i brz napredak u učenju engleskog jezika moguće je ostvariti tek s neograničenim pristupom hiljadama vežbi i multimedijalnih sadržaja. Sadržaji su prilagođene različitim nivoima znanja engleskog jezika, a nastavnu platformu čine povezane video vežbe (Video Boosters), vizuelni rečnici (Photo Vocabs) i igre.

Ukoliko se još uvek niste pretplatili na neograničen pristup platformi English Attack!, to možete učiniti do 15. februara po znatno sniženim cenama. Registrujte se ovde i zatim ukucajte u odgovarajuće polje promo kod/šifru – verbalisti

U meniju će vam se pojaviti link Verbalisti i dodatni besplatni sadržaji našeg kanala. Klikom na link Cenovnik otvoriće vam se i specijalna ponuda za pretplatu koja ističe 15. februara.

Uplatu možete izvršiti platnom karticom ili uz pomoć usluge za plaćanje MoneyGram a ako ste u Srbiji i nalogom za plaćanje na:

“PRODIREKT CONSULTING GROUP” d.o.o.
Gospodar Jevremova 9a
11158 Beograd
PIB: 100122152
Uplatni račun: 205-11294-59
Svrha uplate: kurs engleskog jezika

English Attack! je 5. februara 2013. godine imao preko 50.000 registrovanih polaznika u svetu, od čega je čak 3.657 polaznika sa prostora bivše Jugoslavije.

Veliki popust za online ucenje engleskog jezika

Želimo vam uspešno učenje engleskog jezika i lep doživljaj koristeći English Attack!, kao i ostale medije naše i vaše jezičke mreže Verbalisti.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?