Bijonse Super Bowl 2013 (FOTO GALERIJA)

Beyonce performs during the Pepsi Super Bowl XLVIIČitava Amerika bila je prikovana za male ekrane tokom sinoćnjeg nastupa Bijonse na Superboulu u Nju Orleansu, a pevačica je izvela spektakularni šou i po prvi put posle niza godina na sceni okupila svoj stari bend “Destiny’s Child”. Koliko je specijalnih svetlosnih efekata imao njen nastup i koliko je struje bilo potrebno na sceni govori i podatak da je nakon njenog 14-minutnog performansa na celom stadionu nestalo struje! Sve je te večeri bilo prilagođeno r’n’b divi, čak i sam izgled bine koja je imala oblik dva njena profila spojena sa strane.

Prva pesma koju je otpevala “Love on Top” odmah je podigla atmosferu na stadionu, zbog čega je publika na kratko zaboravila da je uopšte i došla da gleda finalni okršaj NFL lige.

Njujorški dizajner Rubi Singer specijalno je za ovu priliku napravio kožni korset sa čipkom koji je Bijonse nosila na sceni.

Uz vatromet, plesače koji su bili uigrani kao jedan, Bijonse je otpevala i jedan od svojih najvećih hitova “Crazy in Love”.Keli Rouland i Mišel Vilijams, Bijonsine koleginice iz benda Destinys Child koji je proslavio sve tri pevačice

Ipak, najveće iznenađenje usledilo je pred kraj njenog nastupa kada su joj se na sceni pridružile Keli Rouland i Mišel Vilijams, njene koleginice iz benda “Destiny’s Child” koji je proslavio sve tri pevačice.

Sve tri su zatim otpevale hitove “Bootylicious”, “Independent Women” kao i Bijonsin hit “Single Ladies”, dok ih je publika pozdravljala ovacijama. kasnije je na Instagramu objavljena i fotografija na kojoj sve tri pevačice ushićeno skaču posle nastupa.

Odmah nakon šoua Bijonse je potračala u bekstejdž gde se bacila u zagrljaj supruga Džej Zija koji joj je prvi čestitao na odlično odrađenom poslu.

Pogledajte ovde spektakularni šou Bijonse na finalu američkog fudbala – Super Bowl u HD video formatu.

Izvor: Blic, Verbalisti

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading