Online tečajevi engleskog, nedeljni besplatni sadržaji i veliki popust

Gambit: Meeting At Heathrow

Klikni ovde za ovonedeljni Video Booster sa Kameron Dijaz i slavnim britanskim glumcem Kolinom Fertom, koji je nagrađen Oskarom za ulogu u filmu “Kraljev govor”.

In this clip from the comedy about a carefully planned fraudulent sale that ends up going in all directions, art curator Harry Deane (Colin Firth) greets a participant in his scheme, Texas rodeo queen PJ Puznowski (Cameron Diaz), upon her arrival at London’s Heathrow airport.

Besplatni casovi engleskog, Verbalisti i English Attack
Besplatni online časovi engleskog jezika, Verbalisti i English Attack!
Jezička mreža Verbalisti

Prelazak na besplatne nedeljne sadržaje; veliki popust na pretplatu ističe 15. februara

Kao što smo najavili prošlog meseca, polaznici jezičke mreže Verbalisti od danas mogu na našem portalu English Attack! besplatno da vežbaju engleski jezik sa multimedijalnim sadržajima koji će se menjati svake nedelje. To znači da je promocija sa besplatnim dnevnim sadržajima završena.

Mediji za ucenje engleskog jezika, Verbalisti kanalJezička mreža će i dalje svim posetiocima portala English Attack! omogućiti da besplatno vežbaju engleski sa nedeljnim sadržajima u Video Booster-u i Photo Vocabs-u, kao i igrici za tu nedelju.

Ukoliko se još uvek niste pretplatili na neograničen pristup hiljadama vežbi na platformi English Attack!, to možete učiniti do 15. februara po znatno sniženim cenama. Registrujte se ovde na portalu English Attack! i zatim ukucajte u odgovarajuće polje promo kod/šifru verbalisti

U meniju će vam se pojaviti link Verbalisti i dodatni besplatni sadržaji tog kanala. Klikom na link Cenovnik otvoriće vam se i specijalna ponuda za pretplatu koja ističe 15. februara.

Gospodar Jevremova 9a, Belgrade, Serbia

Imate komentar ili pitanje?